Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
głos oddany!:-)
Gosia a co szykujesz do jedzonka/?
Witajcie sobotnio. U nas za oknem pruszy śnieg, nie wiem czy się ciesyć z tego powodu...U nas noc do bani, małego kaszel męczył i co chwilę wstawalam patrzeć czy wszystko ok. Wstał o 7:30 i teraz spowrotem usnął. Nos ma zapchany i ciężko mu się oddycha, nie chce jeść i pić. Masakra.
ita85 - uszkodzone biodro w tym wieku oj niedobrze - zdrowka dla babci
A może tak na sanki...![]()
duzo zdrowka dla babci, niestety w tym wieku takie pekniecia moga ciagnac sie i nigdy nawet nie zagoic, oby u babci bylo inaczejwitam z rana
ale jestem wściekła po raz drugi w tym tygodniu nie mam wody w kraniebrrr ani sie wykapać, ani zmywarki wstawić ani prania, nawet butelek nie mam w czym umyć
Lencja udanego wyjazdu! oby Kornelcia dobrze zniosła podróż!!!
ja dziś będę piekła muffinki-chyba że jeszcze prąd mi zabiorąto się nie uda a popołudniu wybieramy się do znajomych.
wczoraj moja 83letnia babcia przewróciła się, upadła na biodro, nie mogła wstać więc zdzwoniliśmy na pogotowie, ma coś pęknięte, ustanie, ale kroku nie zrobi, tak ją boli, mam nadzieje że jakoś dojdzie do siebie:-(
wezcie mnie ze sobaWitajcie sobotnio. U nas za oknem pruszy śnieg, nie wiem czy się ciesyć z tego powodu...U nas noc do bani, małego kaszel męczył i co chwilę wstawalam patrzeć czy wszystko ok. Wstał o 7:30 i teraz spowrotem usnął. Nos ma zapchany i ciężko mu się oddycha, nie chce jeść i pić. Masakra.
Lencja - udanego wyjazdu
gosiagro - my na andrzejki idziemy do rodzicow, będzie też brat z bratową. Bierzemy kolege Sobieskiego a na miejscu zrobie pizze:-)
hefi - zdrówka dla Julci
ita85 - uszkodzone biodro w tym wieku oj niedobrze - zdrowka dla babci
lena - ja też zazdroszcze nocek:-)ale niech ci śpi jak najdłużej:-)
dobra nadrobiłam dzisiejszy dzień:-)teraz czas poczytać co tam działo się tutaj w czwartek i piątek:-)dobrze ze zamknięty w miarę ogarniam.
Miłego dnia
A może tak na sanki...![]()
mniam, az mi slina na klawiature pocieklaskrzydełka 'ala Kfc; sałatkę gyros; pomidory z serem i sosem czosnkowym, muffinki z orzechami laskowymi i czekolada, i galaretkowe łódeczki i siostra coś tam ma jeszcze przywieźć