reklama

Czerwiec 2010

Ja juz nie narzekam... Mała od 21:30 nie dała mi spać...
ale jak przeczytałam o tym maleństwie z Kwietniówek to wyje do tej pory... I chyba już nie bede sie złościć na moje maleństwo... Kurcze jak człowiek czasami daje sie ponieść emocjom na błahostkę a tu takie tragedie :( masakra.

Jutro definitywnie idziemy z Julką do lekarza! Miałam iść dzisiaj na szczepienie ale wiadomo furczy to nie bede jej szczepic a do przychodni nie chcialam z nia isc bo jest lekarka która chyba niewiele by nam powiedziała więcej niz sama robie. A tu do prywatnej gdzie z małą chodze było już full miejsc bo przyjmowala od 14 :/
Witajcie:)U nas nie było prądu od 2 w nocy do teraz prawie;)
Hefi o co chodzi z kwietnióką??

reklama
Hejus

Ze ta kwietniowka ma chore dziecko,ale wiecie co kojarzy mi sie ona z mama czerwcowa,jak by byla non stop w szpitalu to gdzie jej do pisania na forum :eek:

A ten link do zdjec,co ktoras z was tu dala groupon.pl to wywołujecie tam zdjecia? :cool:

lena,kurcze nie moge zagłosowac :confused:

Ale mi maly wczoraj dawal popalic,chyba go te zeby tak strasznie bolaly, na noc musialam podac Pannadol,bo normalnie tak plakal biedaczek :-(

ewela ja dużo myślałąm o tej kwietniówce i miałąm takie samae wnioski, bo ona chyba codzień na forum jest.... ja bym głowy do tego nie miała... ale nie będę się czepiać....
z tymze ona chyba od samego poczatku z kwietniowkami pisze.. ja nie wiem czy ona codziennie jest na forumnale mozna sprawdzic :)

edit: nie sadze zeby laska byla trolem wystarczy wejsc w jej posty poza tym kwietniowki ja znaja

Swoja droga historia mrozaca krew w zylach jak sobie wyobraze takiego malucha na onkologii to nic tylko wyc.. nie rozumiem dlaczego takie maluszki musza tak cierpiec i skad u 7mc dziecka rak??pfffff.. Nic tylko dziekowac Bogu za zdrowie..

A ja sie witam i uciekam idziemy obejrzec spacerowke i moze ja nawet kupimy, czas zmienic pozycje jezdzenia :tak:

Jasiu i Natalko wszystkiego najlepszego kochane robaczki!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie, u nas pogoda do bani - sypie śnieg wieje wiatr.Przeostać się gdzieś wózkiem po nieodsnieżonych chodnikach graniczy z cudem. U nas noc w miarę, dolna dwója juz sie przebiła teraz wylażą dwójki górne, jak one wyjda to mały będzie wyglądal jak wampirek bo jedynek ani widu ani słychu:-)

co do historii kwoetniowki - to ja jakoś wierze w to co napisała...ale swoją droga co za niesprawiedliwosci są na tym swiecie...takie maleństwo

Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!

Witajcie, u nas pogoda do bani - sypie śnieg wieje wiatr.Przeostać się gdzieś wózkiem po nieodsnieżonych chodnikach graniczy z cudem. U nas noc w miarę, dolna dwója juz sie przebiła teraz wylażą dwójki górne, jak one wyjda to mały będzie wyglądal jak wampirek bo jedynek ani widu ani słychu:-)

co do historii kwoetniowki - to ja jakoś wierze w to co napisała...ale swoją droga co za niesprawiedliwosci są na tym swiecie...takie maleństwo

Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!

Gdzie to można poczytać??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry