Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój mały też za chiny nie chce pić...czasami uda mi się mu dac trochę Kubusia albo Vitaminiki Hortexu ale tylko góra 30ml i to nie codziennie i to na dodatek pod warunkiem że dam mu to z butelki, ale takiej w której jest napój (nie ze smoczkiem).Mam jeszcze pytanie do Was! Czy Wasze maluchy oprocz mleka piją coś jeszcze?
Basia dostaje w nocy i rano cycka, a oprocz tego, kaszke (ze 3 razy) i obiadek, ale za cholere nie chce nic pic! Ani herbatki, ani wody, ani marchwianki.... Mało pije.... czy to normalne????
Mam jeszcze pytanie do Was! Czy Wasze maluchy oprocz mleka piją coś jeszcze?
Basia dostaje w nocy i rano cycka, a oprocz tego, kaszke (ze 3 razy) i obiadek, ale za cholere nie chce nic pic! Ani herbatki, ani wody, ani marchwianki.... Mało pije.... czy to normalne????
Dziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????
Czy robilyscie jakies zimne oklady przy goraczce??
Nie chce od razu panikowac ale nie miala jeszcze nigdy tak wysokiej temperatury :--(

Dziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????
Nie chce od razu panikowac ale nie miala jeszcze nigdy tak wysokiej temperatury :--(
czas na forum mam albo i nie z tym to różnie bywa, ale staram się w końcu mi też się jakieś przyjemności należąnadika - życze zdrówka Natankowi i oby chorubsko jak najszybciej przeszło
megida - gratuluje ząbka
katarzynajanicka - kciuki byly
eagle - powiedz coś więcej jak sobie radzisz z dwoma dziecmi, gdzie jest mala różnica wieku! Jak chodzisz na spacerki? Jak wytłomaczyłaś Joasi, że bedzie miała brata? Nosiłaś Joasię do końca ciąży? Dzieki za każdą wskazówkę
Jak Ty masz jeszcze czas na forum?

jak juz pisałam kuruj się i szybko do nas wracaj DUŻO ZDRÓWKADziewczyny ja umieram~~!!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!
kochana także zdrowiejcie szybko a jak starszak jeszcze się trzymaLena wiaj w klubie , bosze kiedy ta grypa minie, bo czuje sie juz wyczerpana :-(
Jesli chodzi o dzinksa to az zal na niego patrzec, biedaczek placze za kazdym razem kiedys kaszlnie,a ja padam juz na pysk ze zmeczenia![]()
a może to od ząbkówWszystkim chorowitką życze zdrowia...u mnie mały już wyzdrowiał...niestety od kilku dni za nic nie chce mi jeść, nic mu nie pasuje, nie wiem co robić...a mnie nap...ierdziela ząb więc nie mam siły na forum
super gratulujemy, a co do picia to wydaje mi się że mój mały też pija za małoBaśka robi coraz lepsze NURKI w wodzieJak tylko sie wynurza to juz nie ma zadnej wiksy, nie jest juz nic wystraszona, tylko jest tak jakby tak mialo byc i tyle
ło matko jaka wysokaDziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????