OJ NIE PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi_mi
Mam nadzieje że liliti nie będzie zła o to... po prostu pomyliłam osoby, gapa ze mnie... I SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no chyba że jej wykraczesz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OJ NIE PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi_mi
Mam nadzieje że liliti nie będzie zła o to... po prostu pomyliłam osoby, gapa ze mnie... I SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny ja umieram~~!!!
Gaja mnie zaraził▲a mam zapalenie gardła!!!Antybiotyk dostałąm!!Na szczescie zbadała mnie pediatra i nigdzie nie musiałam łazić ani czekać!!!
Co do pampersów biedronka wypuściła nową serie pampersów DADA z hipciami ponoć kopia pampersa!!
Lena wiaj w klubie , bosze kiedy ta grypa minie, bo czuje sie juz wyczerpana :-(
Jesli chodzi o dzinksa to az zal na niego patrzec, biedaczek placze za kazdym razem kiedys kaszlnie,a ja padam juz na pysk ze zmeczenia![]()
Dziewczyny Lila ma 39,4 stopni goraczki dalam Eferalgan na zbicie zo robic jak w nocy nie spadnie albo jeszcze podskoczy????
Czy robilyscie jakies zimne oklady przy goraczce??
Nie chce od razu panikowac ale nie miala jeszcze nigdy tak wysokiej temperatury :--(
czesc dziewczyny
ja dzis jakos doła mam, przyszedł kryzys, zmeczona jestem, brak czasu dla siebie mnie przygnebia i brakuje mi pracy,ludzi i...w ogóle jakas deprecha.....mąż wyjezdza w sobote z kolegami na narty do austrii a ja cały czas to samo.....kazdy dzien taki sam sie wydaje, Mała do tego dzis tak wrzeszczała (dwójki idą na dole) ze własciwie do wytrzymania to jest jak spi (byłysmy dzis 3 godz na spacerze).....troche mam wyrzuty sumienia bo jej współczuje ale mnie to męczy też ........ehhhh niech juz przyjdzie wiosna.........ide spac
u nas raz była gorączka, jedyne co podałam to calpol i pomógł, tak jak radzą dziewczyny- kąpiel w wodzie o stopień zimniejszej niż ciało, a jak nie pomoże to ja bym do lekarza poszła,