Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żyraffka wszystkiego najlepszego!
Rzeczywiście cisza dzisiaj na forum.
Moja mała padła spać, w ogóle strasznie dużo dzisiaj śpi, ale to pewnie przez chorobę... temp jej skacze od 37 do 39Masakra...
Babcia wygląda coraz gorzej, nic nie wie, jeszcze wyniki wycinków będą jutro, czy są przerzuty czy nie... chcemy żeby babcia się nie dowiedziała co jej jest, bo od razu się podda, rokowania nie są najlepsze, najwyżej 6miesięcyA patrząc na jej wiek 84lata, to wątpię by miała nawet na tyle siły
Najgorsze jest to że będzie strasznie cierpieć na końcu
(((((
W ogóle jakoś wszystkiego mi się odechciewa.... jedyne co to mała trzyma mnie na nogach, zresztą moją mamę też... Nasze życie za chwile zmieni się o 360stopni, najprawdopodobniej będziemy musieli zamieszkać z moją mamą, bo ona sobie sama nie poradziNie wiem co z moją pracą, bo nie mam z kim małej zostawiać
W ogóle koszmar to wszystko, chciałabym się obudzić i żeby mi ktoś powiedział że to był tylko zły sen
(((
Lena- fifiemu też gile z nosa lecą, ale się dziś zagęściły więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu, kaszlu póki co nie ma, podaję mu nasivin, inhaluję wodą z solą i mam nadzieję, że podleczę go![]()
jutro idę do fryzjera włosy farbnąć, tylko nie wiem na jaki kolor![]()
lena- fifiemu też gile z nosa lecą, ale się dziś zagęściły więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu, kaszlu póki co nie ma, podaję mu nasivin, inhaluję wodą z solą i mam nadzieję, że podleczę go![]()
jutro idę do fryzjera włosy farbnąć, tylko nie wiem na jaki kolor![]()