reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć dziewczyny!

Dla Krzysia i Kacperka wszystkiego naj naj.

Zdec - przytulam bo tyle tylko mogę. :(

Jak się nasze chorowitki czują? mam nadzieję że już lepiej??

Agi - ehh zazdroszcze shoppingu :D Ja się może w środę wypuszczę gdzieś połazić po sklepach.

Co do farbowania to ja już zakupiłam szamponetki na razie blond i rudy :p bo chce trochę pokombinować żeby znowu mieć marchewę na głowie a nie ciemny rudy/bordo. :) tylko pewnie wezmę się za to najwcześniej w środę.

reklama
ja też się witam
niby nocka ok a jakaś taka wypluta sie czuję, kawka juz jedna zaliczona i chyba muszę sie po drugą wybrać, a do tego pogoda taka paskudna, tylko patrzeć jak zacznie padać
najmłodsze dosypia i pewnie niedługo się obudzi:-D

zdec kochana przytulam mocna, życze dużo siły bo niełatwy okres Was czeka, bądź dzielna, wierzę że Natalcia doda Wam nieco radości i pomoże przetrwać
emalia jak dzisiejsza nocka? matko jak przeczytałam o Jasiu to szok, ja do tej pory w nocy co jakiś czas jak się obudzę to sprawdzam czy oddycha mimo że takiego czegos nie przeżyłam, jak wybieranie kreacji komunijnej?
Agi udanych zakupów, a paczuszka niczego sobie:-)

oraz sto lat i dużo buziaków dla przystojniaków Krzysia i Kacperka

cześć dziewczyny!

Dla Krzysia i Kacperka wszystkiego naj naj.

Zdec - przytulam bo tyle tylko mogę. :(

Jak się nasze chorowitki czują? mam nadzieję że już lepiej??

Agi - ehh zazdroszcze shoppingu :D Ja się może w środę wypuszczę gdzieś połazić po sklepach.

Co do farbowania to ja już zakupiłam szamponetki na razie blond i rudy :p bo chce trochę pokombinować żeby znowu mieć marchewę na głowie a nie ciemny rudy/bordo. :) tylko pewnie wezmę się za to najwcześniej w środę.

Proponuję najpierw nałozyc rozjaśniacz z później jakiś tycjan bądź miedz;)

Lena - dlatego najpierw szamponetki pójdą w ruch żebym z biedronką na głowie nie chodziła :p zobacze jak moje włosy zareagują na taką mieszankę... jak nie wyjdzie to się zmyje a ja grzecznie pójdę do fryzjera ;)

Lena - dlatego najpierw szamponetki pójdą w ruch żebym z biedronką na głowie nie chodziła :p zobacze jak moje włosy zareagują na taką mieszankę... jak nie wyjdzie to się zmyje a ja grzecznie pójdę do fryzjera ;)

Moja mama juz wszystko miała na głowie;)Uwielbiam jej zmieniac kolory:)

Cześć :-)

U nas nocka znowu kiepska Kacperek się budził z takim darciem że coś strasznego :-( samo usypianie wczoraj było koszmarem darł się przez pół godziny :-(
Kacperek ostatnio załapał że na nóżkach można stać i wszystko wtedy lepiej widać :-) i zabawki z górnej półki można obejrzeć, więc teraz kiedy tylko może staje na nóżkach :-) pewnie ząłapał od Julci Hefi bo mniej więc tydzień po odwiedzinach zaczął się podnosić :-)

Zdec - przytulam mocno, wiem jak to jest i co się czuje bo mój tato zmarł na raka, umierał z dnia na dzień na naszych oczach a my byliśmy bezradni :-( najgorsze było robienie dobrej miny kiedy było zle :-( a najgorsze jest to ze mineło już 16 lat a ja nadal nie moge się pogodzić ze jego nie ma i nie raz płacze w nocy

Hefi - ja mam zamiar sie wybrac na małe zakupki w czwartek :-) w renomie w skepach dziecięcych sa wyprzedaze

a to fotki mojego urwiska kochanego :-) IMG_0261   02.jpgIMG_0283    02.jpgIMG_0244    02.jpg

MagdaM- wszystkiego najlepszego dla Kacperka!!! Pięknie pokazuje ząbalki i staje:)))

Dla Krzysia tez najlepsze zyczenia!!!!

Dawno athena nic nie pisała....

Kasia- ja całe życie mam ciemne więc nie doradzę, a kolor czekolady UWIELBIAM!!!;-)
Aga - zazdroszcze shopingu. My jak zwykle czekamy na "Matki Boskiej Pieniężnej" a sobote już wesele. Musze coś do włosów kupic i biustonosz, no ale pewnie na ostatnoą chwilę mi się dopiero uda.
Gosia- Jasiek wstał dzisiaj koło 7-ej i przed 9-tą padł i dalej śpi:-) Udało mi się już zjeśc śniadanko i trochę poprasowac:-)
Lena- jak tam Gaja? Oby lepiej:tak:
Eagle- dzięki za pamiec. Dzisiaj nocka lepsza. Co prawda obudził się koło 3-ej wzięłam go do siebie dałam cyca i mi się przysnęło, ale tylko na chwilę. Jak się ocknęłam to znowu miałam to dziwne uczucie, więc szybko sprawdziłam czy jest ok i odłożyłam go do łóżeczka i spał tam gdzieś do 7-ej. Co do kościoła to wczoraj 2 godziny wycięte z życiorysu. Myślałam ,że mnie szlag trafi. Te matki to głupie jakieś, bo zero zgodności. Wyjdzie na to ,że dziewczynki pójdą w dwóch modelach sukienek ( liturgiczne). Był model z zeszłego roku i nowy pięknie odcinany kokardką z satyny i bolerkiem z dodatkami satyny - cudo, ale wieśniary brały i te i te. Bez sensu. Po co powtażac coś co było...Wrrrr.....Najważniejsze ,że już po wszystkim. Miara wzięta i odbiór w połowie maja. Trzeba się powoli rozglądac za wianuszkiem, rękawiczkami i trochę później pantofelki. Chciałabym miec to już za sobą. Ach, znowu szykowac a rodzina duża. no Jakoś to będzie.

Kudre ,, ale mam mega stresa przed tym weselem. Boje się ,że mały bedzie tęsknił. Straszny cycek mamusi z niego ostatnio. Co prawda pójdzie do innych na ręce, ale jest ok dopóki mnie widzi. Jak ktoś z nim wyjdzie, to od razu ryk. I jeszcze drugi żab nam sie zbliża wielkimi krokami ( już prześwituje). Oj może nie będę musiała zrywac się w trakcie imprezy.

Najgorętsze życzonka dla dzisiejszych kawalerów KRZYSIA I KACPERKA. Sto lat kochani,. Rośnijcie zdrowo!!!

Ostatnia edycja:
Kasia- ja całe życie mam ciemne więc nie doradzę, a kolor czekolady UWIELBIAM!!!;-)
Aga - zazdroszcze shopingu. My jak zwykle czekamy na "Matki Boskiej Pieniężnej" a sobote już wesele. Musze coś do włosów kupic i biustonosz, no ale pewnie na ostatnoą chwilę mi się dopiero uda.
Gosia- Jasiek wstał dzisiaj koło 7-ej i przed 9-tą padł i dalej śpi:-) Udało mi się już zjeśc śniadanko i trochę poprasowac:-)
Lena- jak tam Gaja? Oby lepiej:tak:
Eagle- dzięki za pamiec. Dzisiaj nocka lepsza. Co prawda obudził się koło 3-ej wzięłam go do siebie dałam cyca i mi się przysnęło, ale tylko na chwilę. Jak się ocknęłam to znowu miałam to dziwne uczucie, więc szybko sprawdziłam czy jest ok i odłożyłam go do łóżeczka i spał tam gdzieś do 7-ej. Co do kościoła to wczoraj 2 godziny wycięte z życiorysu. Myślałam ,że mnie szlag trafi. Te matki to głupie jakieś, bo zero zgodności. Wyjdzie na to ,że dziewczynki pójdą w dwóch modelach sukienek ( liturgiczne). Był model z zeszłego roku i nowy pięknie odcinany kokardką z satyny i bolerkiem z dodatkami satyny - cudo, ale wieśniary brały i te i te. Bez sensu. Po co powtażac coś co było...Wrrrr.....Najważniejsze ,że już po wszystkim. Miara wzięta i odbiór w połowie maja. Trzeba się powoli rozglądac za wianuszkiem, rękawiczkami i trochę później pantofelki. Chciałabym miec to już za sobą. Ach, znowu szykowac a rodzina duża. no Jakoś to będzie.

Kudre ,, ale mam mega stresa przed tym weselem. Boje się ,że mały bedzie tęsknił. Straszny cycek mamusi z niego ostatnio. Co prawda pójdzie do innych na ręce, ale jest ok dopóki mnie widzi. Jak ktoś z nim wyjdzie, to od razu ryk. I jeszcze drugi żab nam sie zbliża wielkimi krokami ( już prześwituje). Oj może nie będę musiała zrywac się w trakcie imprezy.

Najgorętsze życzonka dla dzisiejszych kawalerów KRZYSIA I KACPERKA. Sto lat kochani,. Rośnijcie zdrowo!!!

Kochana ja z chęcia mogę Ci pomoc;)

reklama
Lena - mówisz że lubisz farbować :p ? hie hie :)

MagdaM - to możemy się umówić jakoś na mały shopping :D o której by Ci pasowało? (ja mogę popołudniu w zasadzie o każdej porze bo mój B. w domku więc Julką się zajmie :))

Do góry