reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zdec - Kochana trudno znaleźć słowa aby choć troszkę Cie pocieszyć....Nie wyobrażam nawet sobie abym musiała patrzeć na takie cierpienie mojej babci i mam nadzieję że nigdy nie będę musiała....Napiszę jedynie Kochana że masz w nas wsparcie i jeśli będzie Ci źle i będziesz chciała się wyżalić to pisz a my Cie utulimy chociaż wirtualnie i postaramy się znaleźć słowa aby Cię choć troszkę pocieszyć....Mam nadzieję że Natalka doda Ci sił, bo masz cudowną córeczkę!
kasiuj, lenka - zdrówka dla maluszków i oby skończyło sie tylko na katarku!!! Buziaki dla Filipka i Gai!
kasiaj - a planujesz jakąs drastyczną zmianę image....Ja uwielbiam miec czekoladę na włosach chociaż od jakiegoś czasu nosze blond....Ale pewnie będzie tak tylko do lata i na jesień dam włosom troszke odpocząć od tego rozjaśniania....Koniecznie "pokaż nam się" po powrocie!!!! :-)

Pola padła wczoraj już 20.20 i wstała 7.15 zjadła ale juz spać nie chciała mała zaraza....teraz bawi sie dziadkami a ja mam czas na BB...i może jakąś poranna kawusię bo mega chlapa za oknem....Leje i ponuro że tylko siedzieć w domu....A my dzis jedziemy na mega shopping bo wysyłam kurierem paczkę do Pawła...bo sie nie zabiorę z jedna walizką....Cały karton ciuszków dla Poli, lekarstwa dla niej i dla nas, kaszki dla małej, karton mleka, obiadki deserki i inne jakies pierdoły....Kurier kosztuje 15 funtów a na samym bebiko zaoszczedzimy 100 zł bo u nas w Rossmanie bebiko kosztuje 12 zł a w Anglii pudełko bebiko w polskim sklepie 4,5 funta....nieźle co? Wiec dziadek zasponsorował małej paczkę żywnościową hihihihihi to juz w ogóle nam sie opłaca....;-)
Idę po kawę....

Dzis to byl koszmar.
Córka zasnęła o 22, ale o 22:45 zaczeła stękać a potem rozkręciła sie na maksa. W końcu ją wzięłam i zaczęłam przytulać. Widać było, że pada jej głowa na moje ramie i ze chce spac, ale co ją odkładałam do łóżeczka to RYK! i tak przez godzine, az w koncu wlozylam jado lozeczka i zapalilam swiatko, zeby nas widziala, ale ona caly czas ryk..... az w koncu Tesciowa nie wytrzymala w drugim pokoju

(ma 70 lat) i przyszla uspic wnuczke... Jak wparowala to nie moglam jej zatrzymac, bo tlumaczylam jej ze przez godzine ja tulilam i nic to nie dalo, i ze teraz jak padnie to dlatego ze sie zmeczyla.
Ale Tesciowa szybko wziela core i zaczela kolysac.
Wyszlam.
Wrocilam a cora spala - chwile bo za 2 minuty znowu ryk.
Tesciowa wrocila.
Znowu ja uspila i wyszla.
Potem znowu Cora ryk wiec ja wstalam zeby Tesciowa mi sie juz do pokoju nie wtryniala.
Mala zasnela przed 2:00.
Pobudeczka o 4 i znow nie chciala spac. Dalam ją mezowi i poszlam spac do drugiego pokoju.
Pobudka o 6:20 i pospala jeszcze do 7:30.

Mam dziwne mysli.
Mysle zeby wziąść co potrzebne i pojechac gdzies... gdzies na kilka dni. Bez slowa.

Hej!
Katarzyna- zostan przy blondzie:))) Ja juz nigdy nie rzefarbuje na ciemno. Na początku ciąży cos mi odbiło i potem przez wiele miesięcy walczyłam zeby byc znowu blondi :))

Lena- zdrówka dla Gai!!

Agi- wow!! Super zakupy przed Wami:)) A wydawało mi się ze w Anglii rzeczy dla dzieci są tańsze...

Aisa- powiedz mi proszę ile Ty masz lat i czy na prawde decydując się na dziecko nie liczyłaś się z tym ze łatwo nie bedzie?? Kazda z nas ma czasem takie nocki i to jest normalne!!!!! Przepraszam, ale Ty chyba widzisz tylko czubek swojego nosa i najwazniejsze dla Ciebie jest zeby sie wyspac. Czy zastanowiłaś się dlaczego dziecko płacze? Posmaruj dziąsla zelem, daj czopek na uspokojenie, kropelki itp. Po za tym dzieci wyczuwają nastroje mamy i jeśli nie bedziesz w zgodzie ze sobą to Basia nie bedzie spokojna. Wiem co mowie..

Agast - rzeczy sa tańsze i to dużo zwłaszcza ubranka....ale ja w Polsce kupuję polskie produkty....typu kaszki, mleko bebiko i produkty bobovity i gerbera....które mogę dostać tylko w polskim sklepie...więc rozumiesz jakie są ceny w polskich sklepach.... :-)....Bo jeśli chciałabym jej kupić słoiczek w angielskim sklepie to kosztuje mniej wiecej tyle samo o ile nie mniej....ale Poli smakuja obiadki bobovity a cielęcinka z gerbera...to już w ogóle....
Aisa - podpisuję się pod tym co napisała Agast obiema rękoma!!!!

dzien doberek,

Majusia zaczęła dziś dzień o 5:40 a skoro Majusia to i mamusia:eek::eek: i teraz padła w końcu i śpi:-D

zdec - przytulam mocno w tych ciężkich chwilach!

Agi - udanego megaaa shopingu:-D:-D

agast - no właśnie a propo koloru twoich włosów to w avatarze masz ciemne, a aktualne rzeczywiście blond, a ja znowu nie wyobrażam sobie siebie jako blondynki:rofl2:

Klementinka - jak się Jasiek czuje?

Sto lat dla Krzysia i Kacperka!!!!!!:-):-):-)

Agi- juz rozumiem:) Ja się kiedyś nawet na 1 dzien wybralam do Londynu na wyprzedaze i obkupilam Hanie i siebie ze hoho:))

Gosia- no tak, bo avatar z czasów ciążowych jak widac :))) Bede musiała go zmienic...

Gosia przypomniała mi o solenizantach dzisiejszych:

Kacperku, Krzysiu
100 lat, 100lat!!!
Najlepsze życzonka
zdrówka, radości
i uśmiechu na twarzy
każdego dnia
Rośnijcie zdrowo chłopaki!!!!

reklama
Do góry