[/HTML][/HTML]Witam śpiące już zapewne Mamusie
Nie udało mi się wszystkiego doczytać z ostatnich dni, nie miałam czasu również pisać. Przede wszystkim chcę złożyć życzenia miesięczniakom z ostatnich dni, pogratulować nowych ząbków i umiejętności oraz życzyc zdrówka wszystkim chorowitkom - ospowym i grypowym, tym z samymi gilami w nosie też
Mój Maluszek w końcu zaczyna pełzać!!!! Może raczkowanie mu wyjdzie? Mam nadzieję. Aha, i przypomniał sobie słowo baba!:-) Idą mu chyba ze 4 zęby i tak jak KasiJ, w dzień jest w sumie wesoły, czasem pomarudzi, a płacze tylko w nocy.
Milka26 – śliczny Twój Ercio

u nas trochę uciekały wcześniej oczka, teraz jest ok
emalia82 – współczuję przeżyć nocnych, ja od kiedy obudziłam się z łokciem na Małym, przestałam zabierać go do łóżka do nas. Udanej zabawy na weselu
zdec – tak mi przykro, współczuję serdecznie i trzymam kciuki, rozumiem Cię, bo 2 lata temu spędziłam miesiąc 24 h/dobę w szpitalu patrząc, jak umiera ukochana dla mnie osoba...podobno czas leczy rany, ale ja w to nie wierzę:-(co do bólu fizycznego osoby ciężko chorej, to myślę, że dzisiaj lekarze nie pozwalają już cierpieć... cieszę się, że Malutka jest zdrowa i trzymam kciuki za poukładanie wszystkiego.
kasiaj – i jaki masz kolor włosów? Chyba jestem w podobnej sytuacji do Ciebie, jeśli chodzi o pracę

przedłużyłam wolne i muszę szukać pracy niestety, choć z mojej byłam zadowolona:-(
Magda M – zdjęcia Kacperka super, spryciarz mały, kiedy mój będzie się tak poruszał?:-)
lenaDTR – 190g to tylko owoce

mięska nawet pół małego słoiczka nie chce...
Kurcze, zazdroszczę Wam tego, że maluszki jedzą tak sporo zupek i mięska - mój nie chce ani słoiczkowych, ani moich... Macie jakieś sposoby na zachętę? Mięsko dajecie po południu czy rano? U mnie wygląda to tak, że ok. 11 zjada owoce, a ok. 17 daję mięsko, może coś pozmieniać? Nie wiem sama...
liliti – chyba wypróbuję sposób z większą łyżeczką:-)
ewela28, gosiagro, kasiek – gratuluję spadku wagi!!! I zazdroszczę!!! U mnie staneło na 70 kg i nie chce drgnąć nic a nic!!! A ograniczyłam duuużo rzeczy
izia_tcz – czy przypadkiem załatwiasz formalności związane z budową? Jeśli oczywiście mogę spytać
eagle, gosiagro – a widziałyście to? :
IKEA | Zaplanuj łazienkę
sama nie korzystałam (na razie), ale podobno fajne te planery pomieszczeń ze strony ikei
aisa80 – miałam coś napisać, ale chyba dziewczyny wszystko napisały:-)trzymaj się!
liliti – nawet jeśli Pulsatille to placebo, to wypróbuję!
Wspominając prezenty komunijne,wszyscy koledzy dostali rowery (Wigry 3 lub Jubilaty), a ja Pana Tadeusza w skóropodobnej oprawie...
Miłych snów!!!