reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć,

Mały dał mi dzisiaj pospać, ale... coś mnie tak bolało w okolicy serca, że myślałam, że zejdę... albo kręgosłup, albo jakiś nerwoból - nie mogłam w ogóle ruszyć ręką. Na dodatek byłam sama dzisiaj w nocy. Dobrze, że Mały się nie budził, bo nawet bym go nie była w stanie podnieść:) Jak nie urok to... albo już się zaczynam rozsypywać!
kasiaj, ja maluję na czekoladowo, bo swoje mam dość ciemne - ostatnio zmieniłam farbę na inną i wyszły mi ciemnorude:-D Super jak wyszły dobrze, nic tak nie poprawia humoru jak udana fryzura:-)

Hej!
Dzięki za zyczenia dla Jagódki!

U nas noc masakra! Hanka zasnęla o 4 nad ranem!!!! Tak ją wszystko swędziało... koszmar.. Brzuch i plecy ma tak zsypane ze nie ma wolnego miejsca bez krosty!!!

pisałyscie o homeopatii ,mi kumpela poleciła PULSATILLE dla zestresowanych mam;-) i od paru dni jestem inną kobietą.pełen luz,zero nerwów i radosna jestem - SZOK ;-)))) jedną granulke pod język dziennie, w opakowaniu jest 80 tabletek za 17 zł;-)))) polecam, spróbujcie i ciekawa jestem czy na Was też tak podziała???? ;-)

dla karmiących też??

Dla miesięczniaków najlepsze życzonka!

ciekawe czy ten pulsatille to też karmiące mogą bo bym sobie zapodała bo zestresowana jestem chyba prze te hormony szalejące przy karmieniu:baffled:

Sto latek dla Jagódki, Kubusia i Szymonka. Rośnijcie zdrowo!!!

My się dzisiaj wyspaliśmy , prawie do 10. W nocy Jasiek się obudził i przez godzinę z nim walczyłam ,żeby zasnął i żebym go mogła odłożyć do łóżeczka- poddałam się. Ni i po raz pierwszy przeżyłam koszmar- Jaiek spadł mi z łóżka!!! Maskra, a byłam pół metra od niego. Tak mnie serce bolało ,że aż drgawek dostałam. Na szczęście nic sie nie stało i nawet guza nie ma.
Dziaj mam zebranie u OLi i mam zamiar małą zadymke zrobic ale o tym po powrocie.
Miłego dzionka.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry