reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - jesteśmy jeszcze we Polsce....Ale w niedzielę już wracamy....Te 3 tygodnie tak szybko minęły!!!! :-(....Ale z drugiej strony juz teśknimy za tatusiem....Słuchajcie....Przyleciałam z jedna torbą do połowy spakowaną ....a wracam z torba wypchana po brzegi....i jeszcze mega wielki karton wysyłam kurierem....Szaleństwa dziadków i mamusi ;-D
liliti - ja tez jestem bardzo ciekawa nazwy tego zakupionego przez Ciebie wózka....Bo jestesmy na etapie poszukiwań...I nie wiem czy szukać tuta czegoś na internecie czy tam u nas w UK!!!!!

reklama
Witam mamusie!
Byłam u lekarza i wszystko jest ok (na szczęście jedna fasolka) - termin już potwierdzony na 27 września i fasolka mierzy 10mm.
Czas na bb strasznie mi sie skrócił, bo w dzień Krystianek zasuwa po całym domu i trzeba non stop na niego uważać, bo próbuje przy wszystkim wstawać, a u nas gołe deski, wiec asekuracja musi byc. Wieczorkiem natomiast mamy problemy z usypianiem Krystianka i mdłości mi się zwiekszają, wiec ledwo co żyje... No, ale przynajmniej się nie nudze :)

Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów!!

Słysze rozpacz w drugim pokoju, wiec na razie wam nie poodpisuje :(

Witajcie;)
W końcu jakis ruch na forum:)
Ale u nas brzydka pogoda;)
ZDEC uważaj niebezpiecznie sie robi w Twojej dzielnivy;)
ZDEC ja chętnie Ci zostanę nawet za darmo tylko, że byś musiała ja mi dowieźć:(Bo i tak siedzę w domu!!!!!!!!

Witam się i ja .U nas trochę lepsza pogoda więc wybieram się na spacer na razie jestem u mamy i was podczytuje bo mały zasnął ja dzisiaj na nogach od 5;30 jak tatus wstawał do pracy oczywiście małego obudził no i po spaniu więc odwiezliśmy brata do szkoły zawiozłam papiery do księgowej i do mamy na kawe moje kochane dziecko ostatnio daje się mamusi wyspać w nocy zero pobudek bynajmiej od kilku dni bo wcześniej była masakra więc jestem wypoczęta i mam chęć na wypad na miasto więć ruszam jak mały wstanie

Hej,
ale dzisiaj pogoda :/ chyba w całej Polsce pada. Mój mały zaczął wkońcu więcej jeść i wiecie co mu najbardziej smakuje? zwykła kaszka manna z jakimis owocami lub sokiem dla lepszego smaku, a ja kupowałam różne kaszki ryżowe, smakowe, dodawałam owoców a on nie jadł, a taka zwykła kaszka którą napewno nam nasze mamy podawały mu przypasowała, nie ma to jak stare sprawdzone dania. A dzisiaj na obiad pomidorową mu ugotuje :)

Asnecja super że z fasolką wszystko dobrze, to teraz też jesteś wrześniową mamusią :) współczuje mdłości ja na szczeście nie miałam

Lena dzięki za rady ad szarlotki, dzisiaj bądź jutro zabieram się za pieczenie - mam nadzieję że wyjdzie :)

izia zazdroszczę przespanych nocek, mój sie budzi 2-3 razy i do tego wstaje ostatnio już o 6 :/

Hej,
ale dzisiaj pogoda :/ chyba w całej Polsce pada. Mój mały zaczął wkońcu więcej jeść i wiecie co mu najbardziej smakuje? zwykła kaszka manna z jakimis owocami lub sokiem dla lepszego smaku, a ja kupowałam różne kaszki ryżowe, smakowe, dodawałam owoców a on nie jadł, a taka zwykła kaszka którą napewno nam nasze mamy podawały mu przypasowała, nie ma to jak stare sprawdzone dania. A dzisiaj na obiad pomidorową mu ugotuje :)

Asnecja super że z fasolką wszystko dobrze, to teraz też jesteś wrześniową mamusią :) współczuje mdłości ja na szczeście nie miałam

Lena dzięki za rady ad szarlotki, dzisiaj bądź jutro zabieram się za pieczenie - mam nadzieję że wyjdzie :)

izia zazdroszczę przespanych nocek, mój sie budzi 2-3 razy i do tego wstaje ostatnio już o 6 :/

Nie ma szans żeby nie wyszła;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry