reklama

Czerwiec 2010

reklama
Teraz coraz bardziej Ci zazdroszczę:)
Ja chyba się przekonuję do drugiego dziecka...mąż mi stręczy głowę by robic drugie..ale ja wciąż żyję traumą po porodzie;(
Super, że wszystko ok czyli wrześniowy chłopczyk lub dziewczynka będzie;)

Ja miałam cesarkę, więc źle porodu nie kojarzę. Teraz znowu cesarka mnie czeka, wiec bede wiedziec już co i jak.
Wiesz...zawsze można po rpostu przestać uważać i może trafi się chciana "wpadka" i już bedzie za pozno, żeby się rozmyślić. :)

Coś mnie chyba ominęło, bo nie wiem o co taka kłótnia między madzius, a innymi :/

Lena - pierwszy raz widzę taki malutki kostium - czadzik :) Jak chodziłam na basen to niemowlaki byly tylko w pampkach.

Lena gigantyczny ten strój kąpielowy!:)
Zaraz chyba się z małą na spacerek do pasażu wybierzemy.
madzius chyba nie spotkałam cię nigdy w parku, więc pewnie mieszkasz trochę dalej od tesco?

A ja uciekam na wieś do Wiktorii;)
U nich wiejska sielanka mega podwórko dużyyyyy salon więc będą urzedwoac;)
Tylko nie wiem jak GFaje oduczyć ciągnięcia za włosy;)
Zdec uważaj na spacerze żeby jakaś doniczka Ci na głowe nie spadła;)
Asnecja jak by mi ktos zapewnił cesarkę to bym już była chętna;)
Miłego dzionka jak wrócę to mam nadzieję, że Was nadrobię...buziaki kochane;)
Katarzyna jak zrobi się cieplej to wpadnę do Was:)

to mam chwilke do siebie
po logopedzie, zakupy zrobione, dzieciaki śpią, kawka zrobiona, obiad w lesie
czas na BB:-D

aisa80 to podziel się z nami tym przepisem na pyszny obiad, napewno nie tylko ja bym wypróbowała na swoim niejadku
izia_tcz świetny plac zabaw dla malucha
koniczynnka fajnie z tymi badaniami ze szkoły rodzenia, myślałam że mieliście jakieś problemy z małą i dlatego skierowanie,
Eliza_em gratki dla Mikiego, a więc butla nie taka straszna
zdec a podwyżka wiąże się z częstszym chodzeniem do pracy czy na więcej godzin?
anecznik a to masz dorosłego mężczyznę, a jak twoje cwiczenia?
Milka26 a mój wczoraj popołudniu zjadł cały mały słoiczek warzyw z kaszką jaglaną z bobovity, chyba muszę tu na forum częściej na niego ponarzekać to będzie ładnie jadł
liliti gratulujemy zakupów

a mój łobuz już pospał i nie wiem jak uda mi się dokończyć....

wieki później....
emalia szkoda że taka sytuacja w szkole ale powinien ktoś coś z tym zrobić a nie tak ja ci rodzice udawać ze nie ma problemu
Agi faktycznie zleciało, pamiętam jak dopiero pisałaś że obawiasz się lotu a tu już wracać będziecie, a tatuś też pewnie za Wami tęskni
Asencja gratulujemy pomyślnych wieści wizytowych, 10 mm to duży maluch, ja w drugiej ciąży też miałam większe mdłości niż w pierwszej
nadika a taką normalną czy zmodyfikowaną dla maluchów?
sealet super że Agatce bardziej się podobają ćwiczenia
lena cudna pływaczka, miłego wyjazdu

co do planów dnia to u nas też jest to w miarę poukładane bo inaczej z dwójką bym zwariowała, pory drzemek i posiłków sa stałe ale niekoniecznie co 3 godz, zdarzają się też małe poślizgi czasowe jak za długo pośpi albo spacer się przedłuzy

koriander, aqq dzięki za info o miodzie, też nie wiedziałam że on taki straszny, ja sama nie lubię i dzieciakom też nie dawałam nigdy

Witam kochane, ale tu dzisiaj fajnie ;-)

Widzę ,że po długiej nieobecności ni z gruszki ni z pietruszki ktoś się odezwał:-D

Ewelka- szacun
Lena- wiesz ,że cię kocham:-D
Perfekta- nic dodać....:-D

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych kochanych miesięczniaków!!!

A my dzisiaj bal mamy w szkole u Oleńki. Moja w tym roku przebiera się za Cheerleaderkę!!! Co do wesela które jest już jutro to dopiero za kilkadziesiąt minut będę wiedziała czy w ogóle pójdziemy. Stary czeka na kase, jak dadzą to pójdziemy, jak nie to nie ( wesele jest szefostwa męża). Tak więc nawet się nie szykuje:-(

reklama
Teraz coraz bardziej Ci zazdroszczę:)
Ja chyba się przekonuję do drugiego dziecka...mąż mi stręczy głowę by robic drugie..ale ja wciąż żyję traumą po porodzie;(
Super, że wszystko ok czyli wrześniowy chłopczyk lub dziewczynka będzie;)

Lena jak to mówią najlepiej "klin klinem" :-) Jednak ciąża była fajna, ja się już nie mogę doczekać na następną :-) Mój też mi coraz częściej wspomina o nowym brzdącu :-) a ja odpowiadam to samo, że najpierw umowa o pracę :-)

Mój mały dziś parę godzin ryczał i wrzeszczał na zmianę jak tylko się go położyło. Nie wytrzymaliśmy i dałam mu Nurofen, nie wiem czy to przypadek ale po pół godzinie zasną w nosidełku (dobre i to) :-) Ciekawe jaka będzie reszta dnia :-)

eagle - ostatnio dość nie regularnie ale do przodu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry