reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich! Dziewczyny moja Klara jest chora, teraz ma temp 39,2 :( byłam w przychodni, dostała clemastin, nurofen i paracetamol, rano temp spadła po godzinie po samym nurofenie, teraz dałm jej nurofen godzine temu i nie spadła wiec dałm jej jeszcze paracetamol, po jakim czasie powinna spaść temp?
Kurcze mąż nas pozarażał bo ja też jestem chora:( czy ja mam ją wykąpać przed snem?

reklama
Witam wszystkich! Dziewczyny moja Klara jest chora, teraz ma temp 39,2 :( byłam w przychodni, dostała clemastin, nurofen i paracetamol, rano temp spadła po godzinie po samym nurofenie, teraz dałm jej nurofen godzine temu i nie spadła wiec dałm jej jeszcze paracetamol, po jakim czasie powinna spaść temp?
Kurcze mąż nas pozarażał bo ja też jestem chora:( czy ja mam ją wykąpać przed snem?
temp powinna spasc po okolo godzinie, moze spasc tylko o jeden stopien
rob oklady
a na co dostalas clemastin?

eagle w sumie to nie. Tylko bym już raczej nie mogła się urlopować dwa dni w tygodniu. A podwyżka jest za większą ilość obowiązków, a to w ile się wyrabiam generalnie u mnie nikogo nie obchodzi, najważniejsze żeby wszystko było zrobione;) Tylko nie wiem jak to zrobić z małą. Babcia najprawdopodobniej jutro wychodzi ze szpitala, jeszcze jest opcja że jak babcia będzie w miarę sprawna, to my się tam przeprowadzimy znowu tak na wiosnę-lato;) no i moja mama się małą zajmie, a my będziemy do pracy dojeżdżac;)

Wróciłyśmy z pasażu. Pisałyście że w smyku promocje - rzeczywiście super;) W pasażu jest jeszcze mega dużo rzeczy no i trochę małą obkupiłam. A przede wszystkim hicior w Cocodrillo kupiłam jej kurtkę zimową na nast zimę za 39zł przeceniona ze 132zł, to się nazywa przecena;) No i oczywiście nowa kolekcja w HM więc czapka na wiosnę z HK musi być;))

hi hi hi :laugh2: no czasem wyskocze ni z gruszki ni z pietruszki :P

Ucze sie ostro do egzaminow jutro mam az 3 naraz :szok::szok::szok: dzinks mi nie daje nic napisac na kompie,bo on tez chce łouz jeden. Byłam ostatnio u lekarza to wazy juz 11kg :-p

Buziole :*

wcieło mi posta;-(((( tzn Mała nabroiła na kompie i wcieło;-)))
trenujemy siadanie na nocniczku, Soni sie podoba jej tron z Fisher price http://boboraj.pl/product_info.php?...t=2237#nclid=f061c4040428218d35eb434f16a190ea
czekamy na pierwsze siusiu ;-))

co do spacerówki to juz przetestowałam nową bede comfort viva ;-) i w koncu nie zdzwigałam sie po schodach;-)Małej tez było wygodnie bo po powrocie nie chciała z wózka wyjsc hehe

w nocy jedna pobudka o 4 ;-) i spala do 8 czekam az bedzie pierwsza cała nocka przespana

tatus jutro wraca do domku, juz sie steskniłysmy;-)))

Dla Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia tysiąc latek!!!

Dla chorowitków dużo zdrówka!

Asnecja - super, ze z fasolką wszystko w porządku!:-)

Lena - to teraz tylko z Gajusią do wody:-)

emalia - jak wrażenia Olusi po balu?;-)

zdec - ty to jesteś szalona:-D:-D jaki rozmiar tej kurtki kupiłaś?

reklama
hi hi hi :laugh2: no czasem wyskocze ni z gruszki ni z pietruszki :P

Ucze sie ostro do egzaminow jutro mam az 3 naraz :szok::szok::szok: dzinks mi nie daje nic napisac na kompie,bo on tez chce łouz jeden. Byłam ostatnio u lekarza to wazy juz 11kg :-p

Buziole :*

dasz rade zdolniacha z Ciebie;)
Byłam u Wiki bawiła sie z Gaja klockami:)Oczywiście Gaja musiała wszytskie oślinić;)I teraz wróciłyśmy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry