reklama

Czerwiec 2010

reklama
Sonia poraz pierwszy dzis zrobiła siusiu do swojego nocniczka przed kąpielą a zeby tego mało było to dwa razy sama zrobiła babci papa na dobranoc;-))) no duma mnie rozpiera heheh

Ale co poniektóre osoby są nachalne:-D pomimo, że zainteresowane nawet nie odpisują;-)
Tak trzymać :-p

Ola po balu wniebowzięta. Przez 3 godziny opuściła tylko jeden utwór. Tancereczka moja.
Na wesele idziemy i zaraz jak położę małego zabieram się za tipsy m, bo pazurki mam zapuszczone jak bym z obory wyszła:-D

Ale co poniektóre osoby są nachalne:-D pomimo, że zainteresowane nawet nie odpisują;-)
Tak trzymać :-p

Ola po balu wniebowzięta. Przez 3 godziny opuściła tylko jeden utwór. Tancereczka moja.
Na wesele idziemy i zaraz jak położę małego zabieram się za tipsy m, bo pazurki mam zapuszczone jak bym z obory wyszła:-D

hehe z obory sąsiada na przeiwko:)

Cześć mamusie!!!
ale mnie nie było:( Dzisiaj wrócilam z warszawy na weekend, jade spowrotem w poniedziałek rano. Szkolenie super, fajnych ludzi poznalam, duzo teoretycznej wiedzy ktorej tak mi brakowało, co dwa dni mamy testy - jak narazie idę jak burza, hehehe:) Ale całkowity brak czasu, zajecia cały dzień z przerwa obiadową, wieczorem powrot do hotelu i czasem jakies piwko się zdarzy albo zakupy. Dziekujemy wszystkim za życzenia, jejku Igulik dzisiaj skończył 8 m-cy, jak to minęło!!!!!Ciesze się że dzisiaj wrócilam na te 8 m-cy Malutkiej:)stęskniłam się za nią, wycałowałam, wyprzytulałam, mam wrażenie że tak się zmieniła a to tylko 5 dni. Jutro nadrobię moją nieobecność, musze się nią nacieszyć, napatrzeć.
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się....
Wszystkiego naj dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów.

Ja w zasadzie jeszcze się nie położyłam spać :/ a mała już zrobiła sobie dzień, ale co się dziwić to jej pora... Nie mogłam spać bo się gryzłam z myślami i pewne rzeczy nie dają mi spokoju...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry