reklama

Czerwiec 2010

reklama
MAMY DRUGI ZĄB!!!
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!!!!!

Emalia - gratuluje drugiego zębolka :-)
Hefi - co się dzieje ? jak coś to wpadaj pogadamy :-)

Hefi - co Cię dręczy, kochana?

Hefi A CO SIĘ DZIEJE????

Dzięki za zainteresowanie, kochane jesteście ale to sprawa bardzo osobista, ale już powiedzmy jest ok :) i mam lepszy humor, przemyślałam conieco, przeanalizowałam, trochę rzeczy wyjaśniła mi pewne bliskie mi osoby i chyba doszłam z samą sobą do pewnych kompromisów i stwierdzam fakt że muszę się czasami ugryźć w język i powstrzymać mówienie prosto z mostu co myślę i nie być tak impulsywną bo czasami mogę sobie ale i nie tylko zrobić krzywdę. Więcej nie wyciągniecie ze mnie :P

zdec - super zakupy :D Ja nic w smyku w Renomie ostatnio dla Julki nie widziałam :( (bynajmniej nic co by kosztowało też jakoś promocyjnie :P)

liliti - gratulacje dla Soni z pierwszego użycia nocniczka :)

_avena_ - super że szkolenie udane :) a długo to będzie jeszcze trwało?

emalia - udanej zabawy a Jaśkiem się nie przejmuj będzie w dobrych rękach.

Dzisiaj dzień lenistwa w kuchni i zamawiamy pizze :D i może na wieczór jakieś piwko albo winko :) bo mąż jutro ma wolne więc trzeba wykorzystać ;)
Aaaaa i muszę się wam pochwalić... uwaga... uwaga... dzisiaj schowałam w końcu choinkę :P:tak: heheh jakoś się wcześniej za to zabrać nie mogłam a że stoi w mało przeszkadzajacym miejscu to nie było mi po drodze :P

Hej!

Magda- w kazdej aptece:)

Hefi- dobrze, ze juz lepiej!!!:)

Emalia- bawcie się dobrze na weselu!! No i gratki ząbka!!

zdec- coś mi się wydaje ze rozm 86 to moze byc stanowczo za mały za rok!!! Jagoda teraz nosi 80 i jest na styk, a bluzki na wiosne w H&m jej kupowalam na 86... Nie jest jakaś olbrzymia! Ostatnio byłam z Karo na zakupach i Ona tez dla Milenki 86 brala!

Tu mozecie zobaczyć jak Hanka "ospiara" rozśmiesza Jagode:) (tylko nie patrzcie na pierdzielnik w tle)
http://www.youtube.com/watch?v=SQ66NC4fB_E

Bry dzien.
Emalia gratulacje druiego zebolka:-)
avena super wiesci, odpoczelas tez pewnie troszke ;-)
hefi super ze juz jest oki... :*
Sto latek dla dzisiejszych solenizantów!
AAa co do rozmiarówek to na nast zime dzieciaczki bedamiec 1,5 roku a po roczku dzieciaczki juz nie rosna tak szybko wiec rozmiar bedzie napewno 86 góra 92 (moj synek jak mial 2 lata mial dopiero 92 ciuszki a teraz w listopadzie sonczyl 3 lata i nosi 98:tak:

Kurcz eMiki spi, na dworze niby słonce ale wieje tak ze łeb mozne urwac:dry: ehhhhh nic mi sie nie chce, zostalo mi podlogi umyc i mam czysto;] i tylko obiad zrobic dla mnie i meza bo dzieciaki dzis jedza pulpety:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry