reklama

Czerwiec 2010

reklama
A my się pakujemy :-(....Dopiero przyleciałyśmy a już trzeba wracać....buuuu.....chociaż jest jeszcze cień szansy że zostaniemy....Zagrałam dziś w dużego lotka i jak wygrałam to sie rozpakuje w 3 sekundy!!!!! ;-) :-D

emalia - gratki!!!!! I na pewno Jaś spiszę sie na medal!!!!
hefi - to dobrze że już wszystko ok!!!! A przynajmniej lepiej!
magda - ja kupiłam ta paste w zwykłej aptece!!!

Dla naszej najstarszej "czerwcóweczki" majowej Mai
oraz dla Tomaszka
moc najserdeczniejszych życzeń
samych radości i życia pełnego miłości

witam się i tu:-D

avena - widzę, ze zadowolona jesteś, nie ma to jak wrócić do ludzi:-D:-D i potem z nowa energią do dziecka:tak: zazdroszczę!

hefi - aleś ty tajemnicza:-p dobrze, ze już lepiej:tak:

emalia - udanej zabawy, a mama na pewno super sobie da z Jasiem rade! Gratuluje ząbka!!

agast - musisz zmienić opcję tego filmiku spróbuj tak: Jak wyświetlasz sobie filmik to nad nim masz "Edytuj szczegółowe informacje o filmie video" potem pod filmikiem zmienasz z listy rozwijanej z Prywatnego na Niepubliczny i potem nad filmikiem daj "Zapisz zmiany" powinno działać:tak:

Agi -rzeczywiście szybko to zleciało! A szóstki w totka jak najbardziej ci życzę:tak::tak:!

Najlepsze życzenia dla Majusi i Tomaszka!!!

Good MYRNING w zasadzie Afternoon już:)
Avenka - Fajosko że wyjazd udany , pewnie w niedziele nie będize Ci sie chciało wracać:)
Emalia - Gratulacje drugiego ząbka! No i życzę wytańczenia się za mnie również:) A Jaś na pewno się dzielnie spisze i mamuni się da wybawić!
Madzia - Ja nanadent w aptece kupiłam bez problemu:)
Eliza - pulpeciki z wieprzowinki ?
Liliti - gratulacje dla Soni To już dorosła dziewczynka:)
A mi się nic nie chce:) Musze posprzątac troszkę. Na jutro wymysliłam super obiadek z deserkiem:) Kupiłam dzisiaj zioła w doniczkach:)Pachnie w kuchni bazylia i mieta i kolendrą że się wyjsc nie chce:)
Jutro robie pierozki won-ton z sosikiem a na deser truskaweczki z serkiem i miętą:) mniamuśnie będzie:P
Jasiek zrobił się taki przekochany. Przytula się , buziakuje. Ale tylko mamę:) Mamuni syneczek:)
Proszę o kopala w pupala na zapęd bo jak wyżej nie chce mi się nic:P:)

MAJECZKO I TOMASZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA BUZIAKACH!!!!

Ostatnia edycja:
No t i ja się wkońcu witam. Wygospodarowałam troche czasu na bb a w zasadzie oskarek mi go wygospodarował -po prostu się zdrzemnął:-)U nas czas pędzie jak diabli, nie wiem kiedy dni mijają. Oskar zrobił się wszędobylski:-)i nadążyć za nim nie mogę.Pełza, raczkuje wszystko naraz.W nocy daje czadu - budzi się co godz. A ostatnie 2 dni to byla głodówka, wkońcu dzisiaj zjaadł obiadek i mam nadzieje ze to nie chwilowa poprawa apetytu. No i mamy 8 ząbek:-)I to by było tyle z naszego życia.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów wszystkiego najlepszego!!!dni pełnych słońca i uśmiechu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry