reklama

Czerwiec 2010

A nasz Jasiek ma strajk ! Od 20 30 próbujemy go ululac:) Teraz sie poddałam i stwierdziłam że dam mu się wybrykać:)
Dziewczyny dajecie dzieciom soczki bobovity? Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam bo zawsze gerbera...

reklama
Witajcie wieczornie,

emalia - gratuluję ząbka:-) Udanej zabawy, mam nadzieję że jeszcze się bawisz, oby do rana:-)

hefi - co się stało? Noc to nie za ciekawa pora do rozmyślań, pewnie całą sobotę odsypiałaś:eek: Już doczytałam że osobiste...

agast - jeżeli chodzi o ten rozmiar 86 to na metce jest napisane 12-18miesięcy. Póki co narazie idziemy "równo" z metkami, więc mam nadzieję że będzie dobre;-) A jak nie to przecież będą nowe przeceny za rok:-D:-D:-D

avena - szóstka w totka super sprawa:) Powodzenia:-)

ewela - gratki:-) Tylko nie schlej się za bardzo, żebyś nie pomiliła oczu z czym innym;-)

Co do soczków, to moja dzisiaj po raz pierwszy wypiła herbatkę:-) Matka cała w skowronkach, bo nic poza mlekiem do tej pory nie tolerowała.
Stary był dzisiaj z nią cały dzień w domu, bo ja na uczelni. A teraz oboje śpią jak zabici:-D:-D Mój geniusz dzisiaj (po siedmiu miesiącach życia naszego dziecka) pierwszy raz miał nalać wodę do butelki żeby ochłodzić i mi mówi że nie naleje wrzątku bo do plastiku nie można, bo szkodliwe substancje się wytwarzają:-D:-D A przecież mamy butelki 0%BPA:-D:-D:-D Dopiero teraz się o tym dowiedział:cool2:

Emalia - gratuluję ząbka!! Na pewno dobrze się bawicie a Jaś jest grzeczny u babci. koniecznie fotki pokaż :-)

Hefi - jade w poniedziałek i wracam w piątek juz na stałe. A te 5 dni niesamowicie szybko mi zleciało. Dobrze że sprawy się prostują.

Agi - Lot na pewno spoczko minie. Tatuś pewnie stęskniony za Wami. kiedy znowu wizyta w PL??

Anik - gratki zębolka, ale Oskarek daje czadu z tymi ząbkami:-)

Ewela - gratuluję zdanych egzaminów!!!!

Perfecta - Iga nie pije w ogóle soczków

Zdec - :-):-):-) To chyba Agi pisała o 6 w totaka ale dzięki moze mnie tez się uda!!!!!:-):-):-)

Dziewczyny dzieki za dobre słowa!! Igusia przekochana, tak mi sie z zaciekawieniem przyglądala:tak::-)ale jazdę dzisiaj cały dzień miałam, jednak na codzien jest z moim tatą, a rodzice pojechali na weekend w góry i mała chyba zdezorientowana troszkę że dziadka nie ma,mnie 5 dni nie było i troszke sie odzwyczaiła i poplakiwała, marudziła, niby wszystko oki ale jakas niespokojna była, tak myślę że to brak dziadka. Nauczyła się robić akuku - Stoi oparta łapkami o oparcie kanapy i jak się mówi akuku to sie przytula do oparcia i udaje że jej nie ma, a po chwili spoglada i banan na buzi - no bosko to wygląda:):):)

Maju i Tomaszku - najlepsze życzenia dla Was dzieciaczki!!!!!!!!

avena myślałam o Tobie dzisiaj:) Dlatego mi jakoś tak napłynęłaś na język:) Oczywiśćie że Agi to pisała;)
Swoją drogą Agi życzę spokojnej podróży:)
Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego najlepszego!:))))))

NAJPRAWDOPODNIEJ MAM NIANIĘ!!! A MOŻE I DWIE!!:) Moje dobre koleżanki z liceum, które studiują dziennie i obie zajmowały się takimi małymi dziećmi:) Jak dostaną plan zajęć to zobaczymy co z tego wyjdzie;)))) Wiadomo że to nie to samo co babcia, ale je dobrze znam i zawsze to lepiej niż z obcą osobą małą zostawić;)
Czy któraś z was płaci niani? Jakie są w ogóle stawki? 50zł za 6h to dużo czy mało, chodzi tylko o opiekę nad małą...

Zdec - wydaje mi się że w większych miastach są większe stawki, ale jak dla mnie to za dużo!!! myślę że dla niani która nie ma referencji i jest Twoją znajomą to 30zł by wystarczyło... ale może się mylę

Dzień doberek:-):-):-)
dessertpepp.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry