Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nasz Jasiek ma strajk ! Od 20 30 próbujemy go ululacTeraz sie poddałam i stwierdziłam że dam mu się wybrykać
Dziewczyny dajecie dzieciom soczki bobovity? Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam bo zawsze gerbera...
Ewela - gratki kujonko!!!! Tylko żeby jutro kacyk za bardzo nie męczył.... ;-)
Ale mam stresa jutro przed lotem...Mam nadzieję ze pójdzie tak sprawnie jak z przylotem do Polski!!!! Oby!!!!
Już doczytałam że osobiste...

Mój geniusz dzisiaj (po siedmiu miesiącach życia naszego dziecka) pierwszy raz miał nalać wodę do butelki żeby ochłodzić i mi mówi że nie naleje wrzątku bo do plastiku nie można, bo szkodliwe substancje się wytwarzają
A przecież mamy butelki 0%BPA

Dopiero teraz się o tym dowiedział
:-)ale jazdę dzisiaj cały dzień miałam, jednak na codzien jest z moim tatą, a rodzice pojechali na weekend w góry i mała chyba zdezorientowana troszkę że dziadka nie ma,mnie 5 dni nie było i troszke sie odzwyczaiła i poplakiwała, marudziła, niby wszystko oki ale jakas niespokojna była, tak myślę że to brak dziadka. Nauczyła się robić akuku - Stoi oparta łapkami o oparcie kanapy i jak się mówi akuku to sie przytula do oparcia i udaje że jej nie ma, a po chwili spoglada i banan na buzi - no bosko to wygląda