reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, nadrobiłam Was i cieszę się, że same dobre wiadomości :-D :-D aż miło się czyta takie forum :-)

Co do lotto to mój też wczoraj puścił kupon, nie cierpię jak to robi bowiem nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto, ale trudno.

Jeśli chodzi o soczki to mój pije strasznie rozcieńczone, 1/3 lub 1/4 to soczek a reszta to woda. Zwykłej wody nie wypije a sam soczek też dla niego chyba zbyt słodki :-) Mi to pasuje na dłużej starcza :-)

Zima się kończy i u mnie znów marudzenie żebym prawo jazdy robiła, a ja nie chce, po prostu nie czuje się za kierownica i tyle. Chyba jednak się przymuszę, może wtedy łatwiej pracę znajdę. Tyle że byłabym typowym niedzielnym kierowcą :-)

reklama
Dzien dobry!
Zdec- w Warszawie 10zl za h to w sytuacji jesli niania pracuje min 8h dziennie 5 dni w tygodniu. Im mniej pracuje to znaczy np 3 dni w tyg to stawka wyższa...

Anecznik- kto nie gra ten nie wygrywa:)) Twój suwaczek pokazuje ze juz tylko 6 dni do konca a6w!!! Wytrwałas?????

Perfecta- co Cie podkusiło zeby zakupy w Carfurze robić?????

Hefi- fajnie ze popołudnie było milusie:))))))))))))

Agi- trzymam kciuki zeby podroz była bezproblemowa!!!!

Witajcie;)
Zdec u nas min 8-10 zł z przywozem dziecka do domu!!!Dlatego nie wiem jak u Was ale na Wro wydaje mi sie niska stawka;)
Ciekawe jak Emalia po weselu:)
GosiaGro rozbawiłaś mnie tym,:)
A my juz godz temu wróciliśmy z kośćiółka Gaja przespała całą mszę i drogę powrotną;)Ja teraz zjadła śniadanko wypije kawkę i lekki obiadzik zjem i jedziemy do Wiktorii;)

hejka laski

zdec w trójmiescie 10 zł za godz to minimum dla niani (moja przyjaciólka też tyle płaci i wozi dziecko do niani)

perfecta moja mała pije soczki Bobovity ale tylko te z koprem włoskim (bo smakowo przypominaja jej ulubione herbatki)

mąż wrócił ,nic mi nie napisał ze sie wywalił na nartach tak ze lezał 15 min i nie mógł sie podniesc a teraz widze ze zginac sie nie moze, pewnie krąg mu sie przesunął albo dysk wyskoczył - super ;-(

hejka laski

zdec w trójmiescie 10 zł za godz to minimum dla niani (moja przyjaciólka też tyle płaci i wozi dziecko do niani)

perfecta moja mała pije soczki Bobovity ale tylko te z koprem włoskim (bo smakowo przypominaja jej ulubione herbatki)

mąż wrócił ,nic mi nie napisał ze sie wywalił na nartach tak ze lezał 15 min i nie mógł sie podniesc a teraz widze ze zginac sie nie moze, pewnie krąg mu sie przesunął albo dysk wyskoczył - super ;-(
to nieżle;)
naozrabiał oby to nic poważnego nie było:)A skąd jestes??

Witam ja na chwilke z pracy zajżałam podczytałam co u was u nas troche kiepsko mała wczoraj wieczorem goraczke miała dziś ma tak koło 37 pewniw wieczorem znów wyższa będzie ech szkoda mi jej .jak zwykle Marysia coś z przedszkola przyniosła ona pokichała pokasłała i przeszło najstarsza sie zaraziła i kaszle już pare dni ja miałam katar no i teraz mała a jeszcze slini się jak szalona to może i pierwszy ząb wkońcu wyjdzie albo i nie.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów najlepsze życzenia:-)
Jutro w kwiaciarni ruch to będzie trzeba troche popracować:rofl2:

Witam ja na chwilke z pracy zajżałam podczytałam co u was u nas troche kiepsko mała wczoraj wieczorem goraczke miała dziś ma tak koło 37 pewniw wieczorem znów wyższa będzie ech szkoda mi jej .jak zwykle Marysia coś z przedszkola przyniosła ona pokichała pokasłała i przeszło najstarsza sie zaraziła i kaszle już pare dni ja miałam katar no i teraz mała a jeszcze slini się jak szalona to może i pierwszy ząb wkońcu wyjdzie albo i nie.

Dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów najlepsze życzenia:-)
Jutro w kwiaciarni ruch to będzie trzeba troche popracować:rofl2:

dużo zdrówka dla dzieciaczków!!! może ta podwyższona temperatura to na ząbki? my też wciąż czekamy na pierwsze ząbki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry