trochę nieco wstecz ponadrabiałam lekturke ale co dziwnego jak tu taka cisza weekendowa była ;-)
Tomek właśnie ucina sobie drzemkę, Asia tradycyjnie porcja bajek na śniadanie na Minimini, a mama na BB
w planach na dziś wizyta w ZUSie po papierek do wychowawczego i to na tyle.....reszta standardowo jakieś małe sprzątanko, obiad, dzień jak codzień:-)
Ola_fasola dużo zdrówka dziewczyny, a jak się dziś czujecie?
klementinka a jak Jasiu się czuje?
zdec ułoży się wszystko dobrze, gratuluję udanych zakupów i nowej niani
ewela pokaźny ten Twój łobuz, a jak po imprezowym weekendzie? gratulujemy zdanych egzaminów
liliti gratulujemy Soni "nowych wyczynów" duża dziewczynka
emalia super że Ola po balu zadowolona a jak Wy po weselu? przeżyłaś rozstanie z Jasiem? gratulujemy ząbka
avena fajnie że szkolenie tak szybko minęło, oby ten tydzień minął równie szybko
hefi a co to za pora na rozmyślania? mam nadzieję że juz wszystko poukładane
agast jak Haneczka "ospiara"? Jagodzia jeszcze nie zmieniła się w biedroneczkę
MagdaM my tez mamy pastę Nenedent
Agi78 widzę że jednak z wygranie w totka nici, dobrze że juz w domku, a jak Polcia? stęskniła się pewnie za tatą? a co to sie po drodze działo?
Anik79 pewnie to sprawa ząbka ten strajk głodowy, a jak zdjęcia Wiki z ferii udało się odzyskać?
Perfecta ja daję różne soczki Gerbera, Bobovity, Hipp
ewelinka i jak Zosia? mam nadzieję że nic więcej sie nie rozwinęło z choróbska, a jak w pracy pewnie ruch dziś większy?
Kasiulka1980 ja po pierwszym porodzie dostałam dopiero po ponad 10 miesiącach a nie brałam żadnych tabletek, tyle że Asie karmiłam dość często, jeśli jeszcze karmisz to normalne
Milka26 jak nocka? jak się dziś czujesz? udanej zabawy na balu u Olafka
gosiagro świetny zestaw tylko pogoda do niego nie bardzo u nas -5 :-)