Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak kochana wrzucę jak sie ogarnęLenka- a jak się robi kiełbaski po kaszubsku?? Wrzucisz przepis??
Gosia- no nie narzekam na nie przespane nockiTwoja tez dobrze spi! Jak dziewczyny tu piszą ze im się dzieci co godzine budzą to ja bym chyba na rzęsach chodziła..
Zdec- chyba pisałas ostatnio ze dostalaś tą podwyżke?? Teraz się wycofują??
Gosia- no nie narzekam na nie przespane nockiTwoja tez dobrze spi! Jak dziewczyny tu piszą ze im się dzieci co godzine budzą to ja bym chyba na rzęsach chodziła..

Gosiu -DziękujęPierożki won ton z 3 nadzieniami
i sałatkę tę co wczoraj. Takie zyczenia miał mój mąż Naaasssss kliiiennt , nassss Pannnn
A na deser truskawki i mango z bitą smietaną z dodatkiem miety
![]()
, jak skończę dietę to bym je zrobiłanooooo, niezly stroj, niestety u nas walentynki chorobowe wiec ja do tego stroju poprosze bialy kitel i tace z lekamiDzień dobry:-)
Majusia jak zwykle już nie śpi
Jaki macie plany na dziś;-);-) Dziewczyny to zestaw dla nas na dzisiaj
Miłego dnia!!!;-);-)
![]()
a dziekuje, Jas jest zuch chlopak i potrafi wyzdrowiec, w przeciwienstwie do jego tatusia, ktory znow jest chory, przez co ma kwarantanne a ja wszystko sama musze robic, wrrrrrrklementinka a jak Jasiu się czuje?
popieram, najlepiej nie dac wejsc sobie na glowe, buntuj sieWitajcie,
Agi uuu masakra... ale tak jest z ludźmi, rzadko ktoś pomoże... Dobrze jednak że jesteście już na miejscu.
liliti ja własnie bałam się zatrudnić obcą osobę, też przeszukiwałam ten portal, dlatego jestem taka zachwycona tym że moja koleżanka się zgodziła. Właśnie ma niedługo przyjechać i zobaczymy co mała na nią
Ale kurcze tak się dzisiaj w pracy wkurzyłam, że albo to wszystko pizdnę i idę na urlop i mam w dupie, bo kurde obiecują i ***** prawda... jak nie dostanę obiecanej podwyżki to tak idę na urlop, bo w innym wypadku nie opłaca mi się wracać do pracy. No to się wyżaliłam idędziecko nakarmić![]()
super walentynki, ja tez tylko z Jasiem je spedzamMy już po Walentynkachbyliśmy z Majusia na lodach, poszliśmy teraz bo po południu będzie tłum;-)
Gosiu -DziękujęPierożki won ton z 3 nadzieniami
i sałatkę tę co wczoraj. Takie zyczenia miał mój mąż Naaasssss kliiiennt , nassss Pannnn
A na deser truskawki i mango z bitą smietaną z dodatkiem miety
![]()

o rany, dlaczego jeszcze nikt nie wymyslil przesylania przez internet jedzenia?