reklama

Czerwiec 2010

cobra - współczuje i brawo dla Kuby!!

Klemetinka - super, że z Jaskiem lepiej! A może eksmitujesz męża na czas choroby do mamusi;-)

aisa - miłego wieczoru a z kim dziecko zostawiacie?

koriander - a jak tam jedzenie a raczej niejedzenie słodyczy?????:-p:-p;-);-)

emalia - widziałam zdjecia na nk, no no no ale laseczka:tak::tak: a jak ładnie włosy miałaś zrobione:-) a czemu wrażeń nie opisujesz?

zdec- no tak, dopóki się do reki nie dostanie to nic pewnego

Klementinka - skąd ja to znam, mąż jest tak podrapany, ze maskara, ja mówię nikt nie uwierzy ze cie dziecko podrapało, pewniej jakaś laska z dłuuugimi tipsami:-D:-D

Lena - widzę, że tło na blogu zmieniłaś, bardzo ładnie:tak:

reklama
Lenka- jak dla mnie za duzo roboty z tymi kiełbaskami.. Ale dzięki za przepis:)

Perfekta- dzięki, trzymam Cie za słowo! Ale wiesz.. ja umiem duzo zjesc :))))

Jejku kiedy wy znajdujecie tyle czasu na BB??
Dzisiaj jeden dzień z małą i już mi głowa pęka... masakra:( Mam nadzieję że uda mi się wcześniej położyć spać.

Jestem jestem. Mega szczęśliwa ,że w końcu się gdzieś wyrwałam. BYŁO SUPER!!! Wybawiłam się za wsze czasy, poznałam wielu ciekawych ludzi ( wesele było polsko- ukraińskie ). Dziękuję wszystkim za miłe słowa na nk :) Czułam się świetnie, bo na co dzień tylko dresy a na weselu nawet się za mną oglądano. Co najlepsze siedzieliśmy razem z orkiestrą przy stole ( taki zwyczaj ukraiński) i okazało się ,że jeden z nich grał z moim ojcem w zespole( dzisiaj już do mnie dzwonił :) Na prawdę było super!!!

Widzę ,że Aga już w domku. Masakra z tą Polską !!!
Lenko-;-)
Zdec- fajnie ,że masz kogoś zaufanego

Wszystkim jubilatom od soboty do dzisiaj sto latek i wszystkim mamusiom i tatusiom miłych walentynek!!!

Gosia on by chetnie wybyl do mamusi ale mieszka 400 km stad;-)
Emalia zazdroszcze, ciekawe kiedy ja bede miec okazje do zrzucenia leginsow i odstrojenia sie, super ze zabawa udana
wygladalas swietnie, bardzo elegancko a fryzurke mialam podobna na moim slubie, bo ja bez welonu slubowalam

Lena i dobrze ze cisza, swiadczy o walentynkowaniu, a twoj Lord jeszcze nie wrocil?

lena ładnie waży ta twoja Gaja ;-) no ale jak ty tak ciagle gotujesz to mała bedzie przybierac w kosmicznym tępie;-))
moja Sonka waży 8200;-))ale długasna jest bo juz 77 cm ma;-))
ide ogladac Bradzia w tv

papa

reklama
A my juz po romantycznej kolacji czyli kura w winie (coq au vin, a co tam:-p) i ciasto z lodami i malinami. Lila wyczula atmosfere bo sie jeszcze nie dopominala o swoje
Milego wieczorku i nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry