Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musze cos na tym watku pokombinowac aby przypominało daty!!!Bo to tak do końca nie chodzi o to ze nie pamietamy ale ze przynajmniej u mnie ciezko przechodzi sie z tematu na temat,,,,,dlatego nie dziwie sie Korandier bo mi tez by było smutno ze nikt nie pamietaJa Kolenderko pamietam , tylko chciałam wrócić ze spacerku i skrobnąć posta z życzonkami dla wszystkich solenizantów z ostatnich dni bo się troszkę nie wyrabiałam przez ostatnie dnie! Już naprawiam wszystko:*
BadaickaJast już wątek gratulacynjy , Lenka założyła
NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA SOLENIZANTÓW Z OSTATNICH DNI- SPÓZNIONE ALE ZE SZCZEREGO SERDUSZKA PŁYNĄCE!!!! DLA AGATKI - Sealetowej , TOMASZKA - EAGLOWEGO I FILIPKA -ANICH NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJCIE ZDROWO I Z UŚMIECHAMI NA BUZIAKACH!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZEJ KSIĘŻNICZKI LILUSI NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA !!!! ROŚNIJ ZDROWO I Z USMIECHEM NA BUZIAKU !!!!!!!!!!
![]()
Kochane dajcie mi czas do wieczora MAM POMYSŁAbo jestem Mistrzem Photoshopa
ale potrzebuję czasu
Mąż wróci , zrobię obiadek i przeleję mojego pomysła na ekran
![]()
Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!
Dziewczyny, pozwolicie że to wkleję na nasz wątek!!!!
agast i ewelinka i klementinka jakie potrawy szykujecie poza obiadem na chrzest, bo nie mam pomysłu. Mama popiecze mi mięsa, tata uwędzi szynkę. Ja zrobię z 3 sałatki i co jeszcze???