reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)

Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 lat:) Pisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu:)))

Kasiu- trzymam kciuki za wyniki!

Lena- jak Wiktoria się miewa?? Mam nadzieje ze antybiotyk pomógł i juz się nie męczą z tą gorączką??

Milka- specjalnie dla Ciebie:)
Zobacz załącznik 343422
Dziękuję, że pytasz o Wiki:)
Napisały mi tylko, że sytuacja sie stabilizuje:(
Ale masz piękną córę!!!

Jak tam oczko nie przecieka??:)

Póki co nie ;) Mam nadzieję ,że już będzie oki. Jak tam dzieciaki? Marcelek wspomina Ole? :)

my po pobraniu krwi, dzielny pacjent nawet nie płakał, bo mu pani kluczami przed nosem machała:P wyniki o 14.... a dziś szaro, buro i ponuro u nas:( wrrrrrrrrrrr
Bardzo mocno trzymamy kciuki :)

Dziewczyny podawałyscie juz swoim pociechom kanapeczki z twarożkiem?
My dzisiaj będziemy jeśc jak Jasiu wstanie :)

Najserdeczniejsze życzonka dla dzisiejszych jubilatek!!! Sto latek dla Julci, Igusi, Michasi,Majeczki, Kasiuni i Nineczki. Wielki buziak od ciotki i Jasia :)

Ostatnia edycja:
Witam!Matko jaka mój miał wczoraj masakre w pracy prawie rozjechała go koparka zachaczyła łopata w plecy aż odleciał na metr dalej i wcale si nie zatrzymał tylko jechał na niego na szczęście odskoczył w ostatniej chwili niewiele brakowało a by go rozjechał:no:troche ma sine dzis plecy ale tylko stłuczona troche kość kurcze jak łatwo o jakomś tragedie:szok:
agast-ślicznie wyglądała Jagódka:tak:
olavip-ale malutka księżniczka a najfajniejsze te gołe stópki:tak:
eagle-wózek zamówiłam maclaren xlr i jeszcze dla Marysi fotelik taki od 15 kg maxicosi rodi a Zośka przesiądzie sie w jej tobi maxicosi:-) jutro powinny przyjść zakupy.Życze powodzenia na badaniach i nie czytaj o chorobach w necie ja już się chyba tego oduczyłam
milka-u mnie tez się narazie nie zapowiada na koniec karmienia:baffled:

Witam się i ja!

Nie pisałam ostatnio, bo mam urwanie głowy z załatwianiem najróżniejszych spraw urzędowych...:wściekła/y:Wszystko idzie jak po grudzie, kupa stresów... Nawet nie miałam czasu podczytywać na bieżąco, ale coś tam skubnęłam;))

Wobec tego chciałam złożyć naj...naj...najserdeczniejsze życzenia zdrówka i uśmiechów na buziakach nie tylko dzisiejszym miesięczniaczkom, ale również maluszkom z ostatnich dni!!!

kreatorka - nawet trudno mi napisać cokolwiek pokrzepiającego, wyobrażam sobie, jak musicie się wszyscy czuć - życzę dużo, dużo siły i oby czas się zatrzymał...

eagle -trzymaj się, trzymam kciuki za Twojego męża zdrowie

lenka -gratuluję wygranej i dużo zdrówka dla Wiktorii

agi - również gratki, powodzenia w kolejnych losowaniach!

agast -śliczne zdjęcia, masz piękne córki, a Twoja malutka ma oczy, które w mgnieniu oka potrafią zaczarować...jest rozbrajająca! Masz już zięcia?:-)

olavip - super kruszynka, aż przejrzałam zdjęcia mojego Małego z zeszłego lata, żeby sobie przypomnieć, jaki był malusieńki

emalia - jeśli chodzi Ci na przykład o przedawnienie roszczeń wobec spadkobierców, to gdybyś chciała, napisz ogólnie o co chodzi, czy na PW i postaram się pomóc :)

Perfekta- ja nie dawałam jeszcze twarożku takiego zwykłego, chyba że łyżeczkę -dwie, natomiast daję słoiczki gerbera owoce z twarożkiem:) no i zaczęłam dawać danonki, bardzo lubi mój Mały

ewelinka - dobrze, że nie stało się nic poważnego!

kasiaj - mam nadzieję, że Fifi już zdrowieje, nie doczytałam? Trzymam kciukasy za badania.

Przepraszam, że nie poodpisywałam wszystkim. U nas wyszedł czwarty ząb - druga górna dwójka -mam wampirka:) Jedynki górne się przebijają. Mały sam już stoi około kilkunastu sekund, próbuje zrobić kroczek, ale pupa jeszcze za ciężka i pada:) Nauczyłam go, niestety, zabawy w indianie atakują! Uwielbia to, ja po pół godzinie nieco mniej, ale bawimy się super:) Zaczyna się robić coraz bardziej kumaty, pokazuje na przykład na życzenie oczko i nosek u misia.

Aha, kasiek - cokolwiek sie nie dzieje, życzę poprawy samopoczucia i wszelkich spraw!

edit: a jeszcze dzięki za zainteresowanie moimi porozbijanymi nogami! na szczęście nie musiałam iść do lekarza, ból minął po ok. tygodniu, choć wyglądało grożnie, a jak któraś z Was się porozbija, to polecam gorąco maść TARPROXEN - jest rewelacyjna, działa przeciwbólowo naprawdę szybko, przeciwzapalnie i przeciwgorączkowo na wszelkie bóle pourazowe, stawów, kręgosłupa:)

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)

Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 lat:) Pisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu:)))

Tak tak, własnie ją :-) My się znamy już ze sto lat- żartuję- tylko z 15 :-) Teraz z racji dzieci rzadziej się widujemy, ale kiedyś odwiedzałyśmy się i kilka razy w miesiącu, bo grałyśmy też razem :-)

A w ogóle to dzień dobry wszystkim, ja robię obiad i dziś na 15 do pracy :-(

reklama
:) czytam ze dajecie dzieciaczkom kanapeczki :)
Z technicznego punktu widzenia jak to robicie :)?

Dajecie do raczki kanapkei tak jedza??tzn potrafia ugryzc z calosci? ja urywam kawalek bulki (srodek ) na to daje wedline (indor/kurczak) i do buzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry