Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, że pytasz o WikiDla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)
Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 latPisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu
))
Kasiu- trzymam kciuki za wyniki!
Lena- jak Wiktoria się miewa?? Mam nadzieje ze antybiotyk pomógł i juz się nie męczą z tą gorączką??
Milka- specjalnie dla Ciebie
Zobacz załącznik 343422
tak a raczej twarozek z kanapeczkaDziewczyny podawałyscie juz swoim pociechom kanapeczki z twarożkiem?

Jak tam oczko nie przecieka??![]()
Bardzo mocno trzymamy kciukimy po pobraniu krwi, dzielny pacjent nawet nie płakał, bo mu pani kluczami przed nosem machaławyniki o 14.... a dziś szaro, buro i ponuro u nas
wrrrrrrrrrrr
My dzisiaj będziemy jeśc jak Jasiu wstanieDziewczyny podawałyscie juz swoim pociechom kanapeczki z twarożkiem?
Póki co nieMam nadzieję ,że już będzie oki. Jak tam dzieciaki? Marcelek wspomina Ole?
Bardzo mocno trzymamy kciuki
My dzisiaj będziemy jeśc jak Jasiu wstanie![]()
troche ma sine dzis plecy ale tylko stłuczona troche kość kurcze jak łatwo o jakomś tragedie

Wszystko idzie jak po grudzie, kupa stresów... Nawet nie miałam czasu podczytywać na bieżąco, ale coś tam skubnęłamDla wszystkich słodkich dzieciaczków dziś świętujących wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)
Magdę R. mamę potrójną? Znamy się juz z 6 latPisałyśmy razem na czerwcówkach 2005 no i znamy się tez w realu
))
A w ogóle to dzień dobry wszystkim, ja robię obiad i dziś na 15 do pracy :-(