reklama

Czerwiec 2010

Eliza_eM - ja też zwykle śpię bardzo czujnie że jak mucha piernie to ja słyszę.. no ale cóż, ostatnio Jagoda w nocy mało śpi i wczoraj złapałam takiego śpika,że nie wiem kiedy się tak przekręciła.

Dzisiaj mamy jakiś zły dzień.. pół h temu poszłam Jagodzie po Danonka do kuchni, a ją zostawiłam w pokoju, bawiła się takim metalowym dzwonkiem, chwilę po tym jak wyszłam zaczęła płakać,(czasem jak jej zniknę z oczu to płacze) przyszłam po sek i daje jej tego Danonka i mówię jej "no nie płacz przecież już jestem", patrze a Jagodzie pod okiem rośnie taaaki guzioł, że szok! dwa mm pod okiem. Walnęła się tym dzwonkiem chyba, jejku jak się przestraszyłam, normalnie dwa milimetry od oczka... :( mam nadzieję,że to koniec nieszczęść jak na dziś bo chyba odejdę na zawał...

reklama
Z inicjatywy MAMY WIKTORII ruszamy z akcją zbierania plastikowych nakrętek,takich z butelek po napojach, środkach chemicznych itp.

Każda plastikowa nakrętka jest cenna nie wyrzucaj jej z innymi odpadami do śmieci, postaw pojemnik z workiem i zacznij je zbierać!!!

!!!Przyłącz się do akcji, zacznij zbierać i POMÓŻ!!!!

PS nakrętki można przesyłać lud dowozić!!

olivip heh no kazda ma wlasnie takie noce ciezkie czasami.... wazne ze nic sie nie stalo i nie spadla czy cos...
dobrze ze mala w oczko sie nie uderzyla ale to pewnie nie ostatni jej siniak ;-)

Ja nakretki zbieram od zeszlego roku :tak: :-)

czesc babeczki

olavip śliczna fotka, Niunia chyba do Ciebie podobna ;) ale Ci robi Jagódka niespodzianki, dobrze ze w nocy nie zmarlas na zawał jak Ci dziecko zniknelo ;) a siniaki to standard w tym wieku, my też juz niestety mielismy kilka ;)

agast super elegancka była Twoja córcia ;) ładniusio, śliczne fotki

dziewczyny co mam zrobic, zadne diety na mnie nie dzialaja, dzisiaj z tej rozpaczy najadłam sie herbatników!

tez zbieram nakretki, prosila mnie siostrzenica kiedys, ale teraz powiedziala ze juz nie zbiera , myslalam ze akcja sie skonczyla, wiec nie wiem co mam teraz z nimi zrobic? gdzie mam podeslac nakretki?

milego wieczorku ;)

Z inicjatywy MAMY WIKTORII ruszamy z akcją zbierania plastikowych nakrętek,takich z butelek po napojach, środkach chemicznych itp.

Każda plastikowa nakrętka jest cenna nie wyrzucaj jej z innymi odpadami do śmieci, postaw pojemnik z workiem i zacznij je zbierać!!!

!!!Przyłącz się do akcji, zacznij zbierać i POMÓŻ!!!!

PS nakrętki można przesyłać lud dowozić!!

fajnie...
wczoraj wyrzucilam wielki wor nakretek, bo dla dziewczynki ktorej zbieralam,juz byly nie potrzebne,dostala juz wozek..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry