reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny :-)

Daaawnooo nie pisałam, ale starałam się czytać na bieżąco chociaż nie zawsze wychodziło :-(
Gosiu, Emalio - dziękuję że pamiętałyście o mnie :-)
Kasiu J - trzymam kciuki żeby wszystko udało sie załatwic ja najszybciej :-)
Lanka - widziałam szczęściaro że niezłą sumke wygrałaś :-) gratki
Hefi - super że Julcia zaczeła raczkować :-)

U nas pomału do przodu :-) troche pod górke ale mam nadzieje ze nie długo bedzie z górki :-)
Kacperek został przeniesiony do Szymka do pokoju :-) i tak wojują razem :-)
Nadal mamy 8 zębolków :-) ale coś ostatnio nocki niespokojne wiec nie wiem czy cos sie nie przebija.

Ide położyć młodego spać bo już marudzi

reklama
dzień dobry:)

Dla Kacperka i Krzysia najjlepszego:*

u nas pomału do przodu.. coś ten tydzień mi się ciągnie strasznie długo:( a mężuś dopiero jutro wieczorem będzie...coś doła chyba łapie... ale co tam głowa do przodu i byle do jutra...tak jakoś tęsknię za tym moim staruszkiem:(

dzień dobry:)

Dla Kacperka i Krzysia najjlepszego:*

u nas pomału do przodu.. coś ten tydzień mi się ciągnie strasznie długo:( a mężuś dopiero jutro wieczorem będzie...coś doła chyba łapie... ale co tam głowa do przodu i byle do jutra...tak jakoś tęsknię za tym moim staruszkiem:(

Głowa do góry kochana;)
Ja robie gulasz i karpatke dzisiaj:)

reklama
witajcie,

u nas nic nowego, Maja ma coś ostatnio problem z samodzielnym zasypianiem w dzień i nawet po kąpieli:-(:-( zawsze ślicznie sama zasypiała:baffled: może to jakiś skok:confused: mam nadzieję, że jej szybko przejdzie. Oprócz tego gdzie tylko może teraz to próbuje wstawać wcześniej robiła to okazjonalnie, a teraz bardzo często

agast
- te twoje córeczki to cudne są, a Hania to mała modnisia Ci rośnie:-)

zyrraffka - widzę, że i ty doczekałaś się swojego fana:-D:-D

Hefi - super, że Julcia zaczęła raczkowac

koriander- jak tam brzuszki:-D:-D ja robię sumiennie:-):-) miłego rowerkowania, masz dla Lili jakieś siedzonko?

Sto lat dla Kacperka i Krzysia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry