Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiu u nas jest to samo z zasypianiem :-( wczesniej go kładłam i zasypiał a teraz płacze, wierci się musze koło niego siedzieć
W internecie jest sporo przepisów na serniczki czy nalesniki dla dukanowców :-) widziałam nawet przepisy na muffinki i lody, ale nie robiłam
Dziewczyny czy Wasze dzieci kręcą główką na boki?
Ostatnio zauważyłam że mały tak kręci głową. Na początku kręcił tylko jak czegos nie chciał albo się złościł a teraz zdarza się że sobie siedzi i zaczyna tak kręcić głową (tak szybko jak na "nie") zaczyna mnie to przerażać![]()
Chyba nie ma się co denerwować jak przy tym nie jest drażliwy i nie płacze, moja Ninka też kręci tak na boczki :-) chociaż ona chyba robi nie, nie
Cześć Dziewczyny, ostatnie chwile przed chrztem więc mam malutkio czasu. Wczoraj kupiłam sobie sukienkę, garsonkę i buty więc chociaż jeden problem z głowyPierswszy raz tak robiłam zakupy: spodobała mi się jedna sukienka, przymierzyłam pasowała i kupiłam, zadnej innej nie mierzyłam i tak samo było z butami hehe i jestem super zadowolona
)
Łukaszek śmiga już pięknie(raczkuje) wszędzie za mną biega, wszystkie szafki są jego, wczoraj w kuchni mi garnki wyciagał ale była zabawa)
Dzisiaj idę z Łukim do lekarza bo od jakiegoś czasu ma wysypkę na plecach, myślałam ze to potówki ale zrobiły się takie plamy rozlane a od wczoraj też na brzuszku(
udanego chrztu w takim razie i gratuluję zakupów ja nic nie kupuję dopóki nie schudnę
i teraz w sumie chodzę ciągle w tym samym, bo albo się nie mieszczę albo jest za duże :-) Napisz co to za wysypka jak się dowiesz oby coś nieszkodliwego
a Ty też jesteś na dukanie?
Witam i ja :-) Ninka śpi to mam trochę więcej czasu, żeby posiedzieć w internecie idę poszperać po alllegro :-)
W internecie jest sporo przepisów na serniczki czy nalesniki dla dukanowców :-) widziałam nawet przepisy na muffinki i lody, ale nie robiłam
Chyba nie ma się co denerwować jak przy tym nie jest drażliwy i nie płacze, moja Ninka też kręci tak na boczki :-) chociaż ona chyba robi nie, nie
udanego chrztu w takim razie i gratuluję zakupów ja nic nie kupuję dopóki nie schudnę
i teraz w sumie chodzę ciągle w tym samym, bo albo się nie mieszczę albo jest za duże :-) Napisz co to za wysypka jak się dowiesz oby coś nieszkodliwego
a Ty też jesteś na dukanie?