• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy :-D

reklama
musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy :-D

ooo to gratki Kochana;)
A jak się czuje choroba pewnie wymęczyła go??
A moja Gaja dalej nie raczkuje ale za to podnosi się przy ławie albo w łożeczku i śmiga;)

Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle:(

Witam się wieczornie.

Najlepsze życzonka dla naszych kochanych chłopaków :Krzysia i Kacperka. Buziak od Ciotki ;*

U nas dzień jak codzień. Jasiek miał dzisiaj focha i spał mi tylko raz a teraz nie może zasnąc. Nie wiem co jest grane. Oczko na nowo rozebrane. Stary się już wścieka i mów ,że je zakopie. Nerwus jeden ;)

Nadika- gratki raczków :)

Jak będę miała chwile to muszę spróbować :-D może wrzucisz jakiś sprawdzony przepis na muffiny? :happy2:

Ja jestem na dukanie i dopiero odzwyczajam małą od cycowania i wprowadzamy mleko modyfikowane, ale jem i tak dużo :-D

Oby Hani szybko minęła gorączka! My na szczęście obyłyśmy się póki co bez trzydniówki :tak:

Nie przesadzajmy, że zombi czy o zgrozo płetwal :-Dwszystkie jesteśmy śliczne i wspaniałe :-)

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantów :-D:happy2::tak:

Cobra a nie jak Waleń??:)
Kreatorka ja mam przepis na muffiny ale nie dukanowskie;)
a płetwal to tez nie jakis wieloryb?tej bo juz nie wiem sama;p
cobra a mialam ci napisan na nk ale mi umknelo ze bardzo sie zmienilas! Slicznie wygladasz na zdjeciu z Kuba w wodzie

ja tez poprosze o przepis na muffinki bo czesto robie, to niech mnie przynajmniej odchudza :-D

gosiagro wrzuce wieczorkiem jak maz bedzie, bo u nas zasypianie to tez ostatnio dramat jednego aktora :wściekła/y:

U nas wysypka wyszla 5 dnia ale tylko na tulowiu
wygladam jak cos miedzy szajsem a szajsem.tymbardziej ze makijaz mi splynal i wygladam jak foka.ale co zrobic.ale dziekuje baardzo;D

ten basen to tylko dzieki kasiek i anecznik mielismy
zaraz poszukam przepisu i napisze na watku kuchenno rewolucyjnym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem, że w necie jest mnóstwo przepisów dukanowskich.... Jednak pisałam swoją prośbę/pytanie z myślą, że mi ktoś coś sprawdzonego poleci a nie do przepisów w necie odeśle:(

Ja nie pomogę;(
Nie stosuję tego:(
Ale widziałam w biedronce książkę;)
GosiaGro chyba najwiecej gotowała i piekła na tej diecie;)

jestem, jestem :-)
Lencja ja dużo nie piekłam, a z tego co robiłam to mogę polecić sernik z bezą, tylko ty produktów mlecznych nie możesz:-(, a Dukan opiera się głownie na nabiale, i większość ciast czy deserów ma w sobie twaróg, mleko bądź jogurt
tutaj link do stronki z przepisem
Sernik pieczony z bezą
a tu moja wersja
Sernik pieczony z bezą (2) podpis.jpg

ja też poproszę przepis na muffinki:tak::tak:

dodalam na gotujace czerwcowki.z tego forum moja mama ma wszystkie przepisy,kilka segregatorow.takze otreby,otreby otreby;)

kasiaj- niestety to cos innego ;) taka zolta jest,i pachnie jak chrupki kukurydziane troche,moja mama wiekszosc skladnikow kupuje w sklepach ze zdrowa zywnoscia,ekozywnoscia,piotrze i pawle, i dla sklepow dla diabetykow.

reklama
u nas bylo identycznie, dzis tylko jedna drzemka, jeden posilek ominiety, co za foszki

gosiagro ja wczoraj nie zrobilam brzuszkow :szok: Ale dzis tak :-D

to ci Lilcia musiała dać dzisiaj popalić, skoro nie zrobiłaś
edit - ja to czytam chyba z klapkami na oczach:szok: ty piszesz, ze wczoraj nie zrobilas:-D
a Majusia zasnęła dziś po kąpieli sama:-), ale w dzień przy zasypianiu był płacz:-(

gosiagro- ale mi smaka zrobiłaś :) takie techniczne pytanie bo ja ciemna masa jestem: mąka kukurydziana to nie jest kleik, który dzieciom sie daje? bo ja nic innego podobnego w życiu nie widziałam, a chętnie bym zrobiła to cudo :(

tak, Kasiu to nie do końca to samo, dziecku samej mąki nie podasz;-), myślę, ze mąka do dostania jest w każdym markecie, ja kupiłam w Carrefourze, a o ile pamiętam kosztuje coś koło 2,5zl

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry