• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

gosiagro- ale mi smaka zrobiłaś :) takie techniczne pytanie bo ja ciemna masa jestem: mąka kukurydziana to nie jest kleik, który dzieciom sie daje? bo ja nic innego podobnego w życiu nie widziałam, a chętnie bym zrobiła to cudo :(
Kasiu - Mąka a kleik kukurydziany to co innego. Na pewno w realu znajdziesz

edit : ale mam zapłon:P

Ostatnia edycja:
reklama
Hefi Nadinka gratuluje raczkowania:)

Koniczynka wytrwala jestes jak ja zalapie zaleglosci to nie cofam sie ale staram sie byc na biezaco

Lena u nas nakretki zbiera nawet ksiadz w kosciele do wielkiego pojemnika akcja "koreczek na domeczek" dla niepelnosprawnych

KasiaJ ja tez z doswiadczenia wiem ze moze sie przytrafic wiecej niz raz choc ksiazkowo trzydniowka tylko raz, Olaf na zalapal w Turcji na wczasach niezla jazda byla

Kasiulka jak u Was goraczka spadla?

Gosiargo u nas to smao z zasypianiem w dzien tragedia wieczorem na szczescie pada jak tylko zlapie cycka. Ja coprawda malego nie usypiam w dzien ale maz mowi ze zasypia wedrujac po lozku i jeczac nawet godzine czasem zdaza sie ze zasnie na 5 min i budzi sie jak skowronek

Ostatnia edycja:
musze się pochwalić że mój mały wkońcu zaczął raczkować - już myślałam że nie bedzie wogóle a tutaj od kilku dni smiga po całym mieszkaniu. Teraz to dopiro muszę mieć oczy wokól głowy :-D

super:)))) gratuluję!!!

my byliśmy dzisiaj u lekarza z wysypką i lekarz zalecił krople fenistil, mam nadzieję, ze krostki zejdą.
Poza tym Łukasz za mało na wadze przybiera, mam nadzieję, ze teraz jak lepiej je to się zmieni.

super:)))) gratuluję!!!

my byliśmy dzisiaj u lekarza z wysypką i lekarz zalecił krople fenistil, mam nadzieję, ze krostki zejdą.
Poza tym Łukasz za mało na wadze przybiera, mam nadzieję, ze teraz jak lepiej je to się zmieni.
zyraffko a ile przybral? Bo u nas to chyba zastoj na maxa mamy wazenie dopiero 17 kwietnia:-( A fenistil to nie na komary?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry