• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka- współczuje, pewnie trzydniówka Hanię męczy. Jak wysoka ta gorączka?
U nas tez w nocy słabo bo Jagoda tez temperaturę miała, ale nie bardzo wysoką. Podejrzewam ze to od kataru i wychodzącego zęba takie ogólne osłabienie. W kazdym razie mam nadzieje ze tak jest i ze to nie jakaś choroba znowu..
Kupiłam wczoraj taki termometr TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 SKLEP (1550662244) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktoraś??

Kasiulka- współczuje, pewnie trzydniówka Hanię męczy. Jak wysoka ta gorączka?
U nas tez w nocy słabo bo Jagoda tez temperaturę miała, ale nie bardzo wysoką. Podejrzewam ze to od kataru i wychodzącego zęba takie ogólne osłabienie. W kazdym razie mam nadzieje ze tak jest i ze to nie jakaś choroba znowu..
Kupiłam wczoraj taki termometr TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 SKLEP (1550662244) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktoraś??

nie pomoge niestety.ja mialam termometr smoczek - wg mnie prawdziwy szajs,bo kuba innego smoczka niz avent nie chcial nawet do buzi brac,ksztalt mu nie pasowal..
teraz mam taki najzwyklejszy elektroniczny za 5zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry