Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasiu już jestem tak zdesperowana ze tak muszę zrobić inaczek się nie da, już próbowałam. Tylko nie wiem czy ja dam radę(
ale potrafi w ogole pic z butlli?mysle ze jakby byl glodny to by wypil.. kuba nie chcial np pic samej wody,tylko herbatki, ale kiedys sie skonczyla i z braku laku woda tez dobra![]()
potrafi pić, choć rzadko mu daję z butli.
kasiu mój raz albo dwa je z cycka w nocy a reszta to zeby się przytulić
agast- straz miejska
lena jakoś wam się udało to moze i nam( \
najgorsze te noce, bo ja nie mam tyle wytrwałości, najłatwiej dać cyca i iść dalej spać((
teraz zamierzam już po niedzieli zacząć odstawianie najpierw ograniczając zobaczymy czy się uda ze starszą też chciałam powoli odstawiać ograniczając i wyszło tak że ssała2 lata i 3 miesiące i po wielu próbach odstawiania postanowiłam że koniec nigdy już jej nie dam płakała godzine a już w nocy spała normalnie poprostu chyba czuła że jej nie dam i tyle
Jak ja bym chciała Zośke odzwyczaić bez stresu ale tak mi jej szkoda bo ona jak widzi cycka to tak się cieszy przecierz to jej ulubiona rzecz jest i jak tu jej to zabrac

Dla mnie to cyckanie to już tez zaczyna się robić drażliwy tematteraz zamierzam już po niedzieli zacząć odstawianie najpierw ograniczając zobaczymy czy się uda ze starszą też chciałam powoli odstawiać ograniczając i wyszło tak że ssała2 lata i 3 miesiące i po wielu próbach odstawiania postanowiłam że koniec nigdy już jej nie dam płakała godzine a już w nocy spała normalnie poprostu chyba czuła że jej nie dam i tyle
Jak ja bym chciała Zośke odzwyczaić bez stresu ale tak mi jej szkoda bo ona jak widzi cycka to tak się cieszy przecierz to jej ulubiona rzecz jest i jak tu jej to zabrac
koriander-ja też chyba nigdy się na podium nie załapałam
zyraffka-też się boje nocy tego że będe śpiąca i dla spokoju jej dam