• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka- współczuje, pewnie trzydniówka Hanię męczy. Jak wysoka ta gorączka?
U nas tez w nocy słabo bo Jagoda tez temperaturę miała, ale nie bardzo wysoką. Podejrzewam ze to od kataru i wychodzącego zęba takie ogólne osłabienie. W kazdym razie mam nadzieje ze tak jest i ze to nie jakaś choroba znowu..
Kupiłam wczoraj taki termometr TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN IRT 4520 SKLEP (1550662244) - Aukcje internetowe Allegro Ma ktoraś??
Hej Gaja taki miała ale sprzedałam bo pediatra odradziła i nam mierzył np 5 razy i kazda temp była inna wiec mamy i zostalismy wierni canpolowi:)
Byc moze przez to tez ze Gai czesto wylewała sie woskowina...Tylko wydae mi się, że mój model był starszy:(

reklama
Ja wam w odstawianiu od piersi nie pomogę:-(, ale za to sama odstawiłam karmienie na śpiocha i o dziwo Maja śpi teraz cała noc, tnz nie budzi się na to karmienie, a myslałam ze skoro dostawała wcześniej mleko to się obudzi, widać już nie potrzebuje mogłam to już wcześniej zrobić

zostaw go z mężem i pojedź do rodzicó, nie będize czuł cyca w pobliżu to powinien szybciej załapać, podobno, tak czytałam i mam tak zamiar zrobić w czerwcu

chyba będę musiała wyjść z domu, bo jak mnie zacznoie ciągnąć za bluzkę i płakać to nie wytrzymam. W nastpną sobotę jadę do Szczecina to będzie okazja, zostanę trochę dłuzej, pójdę na jakies zakupy, odrazu ja się zrelaksuję i może uda się mężowi nakarmić Łukaszka mm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry