Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jadzia ma cudne rzęski.
;-)
Wolałabym fotelik montowany z przodu taki jak twój, żeby mieć małą cały czas na oku. Jakiej firmy masz? Też jest od 9kg jak te foteliki na tył? Moja mała to taką wagę pewnie nieprędko osiągnie
lekarz wam powiedzial ze to za malo?, w tym wieku maluchy juz wolniej przybieraja.od 14 grudnia przybrał 1050
w,
koniczynko maz tez na swoim zamontuje zebysmy sie mogli wymieniac, rama nie stanowi problemu. Rowniez koszyk, ja w weekend sie zabawie znowu w mechanika bo nie potrafie bez koszyka jezdzic, krzeselko jest za kierownica a koszyk z przodu wiec rowniez nie ma przeciwskazan :-)koriander Ten fotelik, co macie, to można też na "męskim" rowerze montować? Bo ja mam rower z ramą prostą, damek nie lubię:-) Wprawdzie mam koszyk z przodu, ale na rzecz fotelika z niego chętnie zrezygnuję.Wolałabym fotelik montowany z przodu taki jak twój, żeby mieć małą cały czas na oku. Jakiej firmy masz? Też jest od 9kg jak te foteliki na tył? Moja mała to taką wagę pewnie nieprędko osiągnie
![]()