reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a pochwale sie tylko ze namowilam meza na wyjazd do Krynicy Gorkiej na weekend majowy, ale sie cieeeesze;) Kubuś zostanie z rodzicami, nie moge sie doczekac, tak bardzo chce juz gdzies sie ruszyc, jedziemy ze znajomymi, na 2 noce i 3 dni, tralalalalalala

Druga... Smutno :(
Osiemdziesiąta piąta!
Hefi co się dzieje Kochana????
Emalia - odezwij się Kochana Mam nadzijeę że wszystko w pożądku u Ciebie. Sms brzmi optymistycznie
Eagle - Kochana po ostatnim poscie wnioskuje że dobre wieści jeszcze po południu dostałas:):)
Buziaki
Mama kubulki- fajnie że sobie śmigniecie. Ja jeszcze jestem na etapie ża Jaśka zostawię z kimś ( ten ktos to mój maż tylko::p) w promieniu 25km najwięcej:)
A ja mam strajk głodowy mojego synka :(:(:( i nie wiem co się dzieje , pewnie zęby ale jak tylko zbliżam mu jedzenie to pluje , odruch wymiotny:( Od rana juz 4 razy jedzenie mu robiłam i nic!:(

Ostatnia edycja:
witam!
co się dzieje hefi? dlaczego smutna?

mama-kubulki- super pomysł z wyjazdem:)

perfecta- też stawiam, ze ząbki. Mój Łukasz znowu nie jchce jeść zup, idą mu górne dwójki a ja załamana, bo znowu nie je:((((niedługo mi zniknie. Od połowy stycznia prawie nic nie przybrał:(

Jestem kochane i witam się z rana ;)

U mnie jest chyba ok. Guzów rakowych nie stwierdzono. Faktycznie wyczuwam guzki, ale są to gruczoły mleczne ( powiększone). Mam się zgłośic za pół roku do kontroli :) Dziękuję za kciukaski, po raz kolejny pomogły!!!

Eagle- U was też optymistyczne wieści!!! Tak się cieszę.

Hefi- co się kochana dzieje?
Mama Kubulki- fajnie ,że się wyrwiesz. Zazdroszcze, bo mi by się przydało takie oderwanie od codzienności. Udanego wyjazdu życzę!!!
Perciu- może faktycznie od zębów. Mam nadzieję ,że szybko przejdzie ten strajk :)

U nas szaro i buro. Pogoda do du... a mam warzywa dzisiaj posiac i posadzic pory, selerki i cebulkę. No ale jak trza to trza ;)

Miłego wszystkim ;)

reklama
Witam się jako n-ta :)

Hefi - dlaczego smutna?
Mama kubulki-super taki wyjazd i już nie długo :)

Dzisiaj zapowiada sie kiepska pogoda :( Ja chce już lato :/
Wczoraj było tak ładnie, ze troche sobie pochodziłam, ale już widać, że się szybciej męcze w ciąży.
Dzisiaj moja mama przyjezdza z nową (pożyczoną) spacerówką - już nie mogę się doczekać :)
Miłego dnia dzisiaj !!!

Do góry