reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka seXi laseczki:)
Ja znowu buszuje w kuchni, Gaja w łożeczku a Marcelek czyta książeczki:)
U nas tak zimno, że jak odbierałam Marcelka o 6 mało mnie nie wywiało:)
Pospaliśmy do 9:)
Już nie mogę doczekać się świąt przyjeżdza moja kuzynka a chrzestna Gai tak bardzo ją lubimy....och...jedyna osoba z rodziny najbardziej normalna a nie jakasś plotkara!!
Szkoda, że tak szybko nas opuści:(Bo zaraz w śmigusa Dyngusa odjeżdza a my i tak chyba w góry pojedziemy....
Chce jakies ciasto upiec ale nie mam pomysły mam śmietane 36% i tak dumam i masę krówkowa macie jakieś pomysły??
Emalia super, super, super,....
Hefi znasz mój adres....wiec dawaj na kawe:)

reklama
Cześc dziewczynki, ze sto lat nie jadłam z Wami śniadania :-)
mama kubulki- fajnie z tym wyjazdem, troszku zazdraszczu
Emalia- kamień z serca, ale się cieszę :-)
Perfecta- oby strajk się szybko skończył!
Lena- to święta wesołe się zapowiadają
Koriander- gratuluję łopaty, teraz zacznie sie szuflowanie :-)
Cobra- korek :-D:-D:-D
Lena,Perfecta- podrzucicie jakieś pomysły ( i przepisy) na świąteczne potrawy???

A moja Małgosia to je chyba za wszystkie bb-niejadki :-D Zaczynam jej wydzielać porcje, bo je bez opamiętania :cool2: Jest zdecydowanie mięsożerna, wcina mięso i wędliny każdej maści. Wczoraj krótko po swoim obiedzie zjadła od nas dużego smażonego kotleta mielonego. teraz własnie międli trzeci już plasterek wędliny :szok:
A poza tym to u nas pracowicie, wczoraj byłam w Malborku z uczennicą na konkursie, dziś gram z maturzystami dwa dyplomy, za tydzień bedę w Gdańsku, spoooro tego... Każdą wolną chwilę daję rodzinie, staramy się rodzinnie spedzać czas, w sobotę bylismy pierwszy raz w czwórkę na dużym basenie, ale było wesoło :-)
Gosia się domaga kolejnego plastra :baffled: Pisk na cały dom :baffled:

Ostatnia edycja:
Kajdusia wlasnie dzis o tobie myslalam, no ale mnie uprzedzilas swoim postem, widze ze energia jest na odpowiednim poziomie, Malgosi apetyt rowniez, granie na calego wiec nie musze sie martwic :-) Co do przepisow swiatecznych to ja pewnie babke ucierana zrobie jak uda mi sie forme z kominkiem wyczarowac :tak: ale chetnie poczytam jakie ciasta i wspanialosci inni szykuja

emalia ciesze sie bardzo z wyniku pozytywnego czyli braku tego najgrszego!!!

Lena ja bym wyjadla mase kajmakowa lyzka :-D znajac siebie

Perfecta mysle ze to zabki bo u nas od wczoraj apetyt o niebo lepszy chociaz trzeba sie prosic o otworzenie buzki, a zabek dzis wyszedl wiec by sie zgadzalo Cierpliwosci kochana!

Asnecja jak twoj brzuszek, kopie juz troszeczke?

kuba wszedl do kojca i zasnal sam :szok:
nawet korek wypluty

:-), mój Łukasz raz zasnął sam na macie, jak miał ok. 4 miesięcy i nigy nie powtórzył tego pięknego zdarzenia :((

koriander- wielkie gratulacje dla Lilusi:)) Jeśli chodzi o ciasta to chcę zrobić sernik nowojorski z polewą hałwową:)))

kajdusiu- pracuś z Ciebie:))) hehe to się Małgosia żarłoczek zrobiła, mogłaby troszkę apetytu Łukaszkowi oddać, bo ja już z sił opadam przez tego niejadka :((

nareszcie zasnął mój zakatarzony nosek.
Wysypka nie zeszła:( zastanawiam się czy przyczyną nie jest woda z basenu. Czy na taką wysypkę moze pomóc nadmanganian potasu?? Brzuszek i plecki wysypane i nie wiem dlaczego, zadnych nowych pokarmów, soczek wieloowocowy i danonki już od kilku dni odstawione, podawałam kropelki przepisane przez lekarza i nie zeszło ani zadnej poprawy nie ma.

hefi- :((( współczuję

jaką ja jestem roztrzepaną gapą to się nie da opisać:((( zawsze byłam roztrzepana i zapominalska ale teraz to już przechodzę samą siebie...

reklama
nie zdziwiłabym się gdybym tak zrobiła hehe.

Pomyliłam dni kiedy miałam kurs na prawko i nie poszłam. Musiałam zapłacić za niestawienie się 25 zł. Zakręcona jestem strasznie.

jak ja robilam to nie bylo problemu jak sie nie stawilo,mozna bylo przyjsc w innym terminie :)

dziewczyny macie ta ''kolejke'' z ikea? nazywa sie MULA .czy wasze dzieciaczki sa tym zainteresowane??

to co ja odpierdzielilam tez jest godne uwagi... przez pomylke zalicytowalam dwie takie same zabawki na allegro. i obie wygralam :-(

takie cos GRA-KROKODYL U DENTYSTY-NIE DAJ SIĘ MU ZŁAPAĆ! (1550677870) - Aukcje internetowe Allegro

pamietam ze 14-15lat temu sasiad mial takie cos - tyle ze wtedy to polegalo na wyciaganiu zebow, i pamietam ze taka zabawka na biednej wildzie to byl szczyt bogactwa - patrzac na to ze on mial firmowki z niemiec , a my jakies stare misie,i drewniane klocki.
byla to firmowa zabawka, fisher albo cos takiego , ale potem ja wycofali - bo raz ze zeby moglo dizecko zjesc,dwa ze jak zamklo paszcze to bolalo:D

w tym sie zebow nie wyciaga ,tylko wdusza, i podobno nie boli jak sie zamknie..ale okaze sie jak dojdzie:D

kupilam kubie,najwyzej sama sie pobawie jak sie %%% :D

Do góry