reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Nie bój sie wszystkiego nauczysz się wraz z wiekiem:)

lepiej nie.. raz przypalilam brata naprasowanke na koszulce ze banke, i myslalam ze mi leb urwie.od tego czasu nie prasuje - prasowalam na lewej stronie,zelazko bylo ustawione tak jak na metce kazali,a i takl szlag wszystko trafil,bo naprasowanka sie rozpuscila;p

reklama
lepiej nie.. raz przypalilam brata naprasowanke na koszulce ze banke, i myslalam ze mi leb urwie.od tego czasu nie prasuje - prasowalam na lewej stronie,zelazko bylo ustawione tak jak na metce kazali,a i takl szlag wszystko trafil,bo naprasowanka sie rozpuscila;p

eee tam pewnie wina zelazka badz producenta;(

uff, ogarnęłam wszystko, teraz czekam tylko na gości:tak:

Klementinka - a wy macie chrzest teraz w Wielkanoc?

Agi - jak tam wychodne:-D co robiłaś ;-)

kreatorka - jak tam dieta? dajesz radę?:-)

zyrrafko - ja kupiłam na razie buciki kryte Efefanten podobne do tych, tylko fioletowe
Deichmann | dzieciece | Elefanten | 1400772

scorpioniczka - gratulacje dla synka! :-)

Perfecta - twój Jasio tez zdolniacha:-)

Dziewczyny, teraz jak jest już cieplej, w co ubieracie maluszki (już w sumie nie takie maluszki:)) do snu i czym przykrywacie?? Okno w sypialni dziecka macie otwarte w nocy

ja ubieram w samego pajaca i przykrywam kołderką ale czasem łukasz jest spocony.

reklama
cobra jeżeli chodzi o sandałki to nie bardzo takie z odkrytymi palcami. Ja kupiłam niby sandałki, ale z przodu mają język na palcach no i najważniejsze usztywniana pięta;)

Gratulacje dla dzieciaczków, które postawiły pierwsze kroki:)
Co do Jasia emalii to domyślałam się że za chwilę będzie zasuwał... Kacperkowi Magdy_M też pewnie już nie wiele brakuje, o ile już też nie chodzi;-)
U nas dopiero mała zaczyna opanowywać stanie przy kanapie;) Chociaż dzisiaj kawałek przeszła za pchaczem:)

gosiagro właśnie dzisiaj też oglądałam elephanty, bo potrzebne nam jeszcze całe kryte, ale dwa modele na krzyż i koniec:-( Chyba muszę znowu o Bartka zaczepić. Widzę że w necie trochę więcej, ale jakieś takie dziwne...

U nas też w nocy zimno od 15 do 19 stopni, więc mała śpi w pajacu przykryta kołderką;-)

Do góry