reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

trzecia!
perfecta współczuję mam nadzieję że już będzie lepiej mój wczoraj też marudny ale dało się wytrzymać a Jaśkowe śniadanie świetne!
lena gratki ząbka
koriander jak dzisiejsza noc?
kasiaj na pewno konsekwencja jest bardzo ważna
a my mamy kolejnego zębala druga 1 się przebiła więc też prawie hurtowo

reklama
Hej:-):-)

korianderce internet padł i będzie chyba miała go dopiero po świętach, mleka już ma mniej więc lepiej, ale Lilcia nadal budziła się często. Nie chce pić butli i śpi na głodniaka:-( dla wszystkich BB-mamuś składa najlepsze życzenia Wielkanocne Wesołego Alleluja

Perfecta, izia - gratuluje nowych ząbalków, to się chłopaki rozszaleli:-D

cześć Zyrraffka - jak u mamy było:-)

Wszystkiego najlepszego dla Klary, Roksany i Natalki:-)

Dzisiejszy dzień spędzam w kuchni bo wieczorem mam gości:-)
Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja....
Moje śpiochy jeszce śpia...a ja się szykuję bo dziś mam wychodne.....P. zostaje z POlcią w domku a ja mogę ruszyć w miasto....Ale jestem podekscytowana.... :-)
Oj chyba właśnie mój mniejszy spioch sie obudził lecę sprawdzić....

:-DWitam porannie w świetnym humorze, poszlzoraj i kupiłam laptopa w końcu działa komputer bez zarzutu :-) bo z poprzednim staruszkiem to już mnie nerwy brały porządne :angry: Nineczka wyjątkowo grzeczna dzisiaj, może dlatego, że nie budziłam jej standardowo o 8, a dałam jej do 8-45 pospać :-) pogoda cudowna zachęca do spacerów, więc pewnie znaczną część dnia dziś spędzimy na chodzeniu po dworku :tak: jak znajdę chwilę, czyli pewnnie jak Nina będzie spała :cool2: to nadrobię co tam u Was buziaki dla Was i dzieciaczków :-D:-)

Pierwsza
Dziewczyny Jaś tak płakał rano dzisiaj przez te zęby że szok:( Nie wiem czy dobrze zrobiłam bo podałam mu pierwszy raz Camilie i po pół godzinie nie było efektu a Jasiek płakał cały czas i podałam mu Viburcol... Nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam... Mam nadzieje że nie zaszkodzi mu że tak jeden po drugim w tak małym odstępie podałam... Co sądzicie:(:( Tak strasznie mi go szkoda:(

Druga

camilia jest hoemopatyczna,wiec mysle ze nic Jaskowi po tym i przeciwbólowym nie bedzie.

ja podawalam camilie jak pierwszy zabek zamial wyjsc,moze gdybym podawala do teraz dto by cos zdzialalo , ale przestalam,bo wydawalo mi sie ze to nic nie daje..

hej, jak tam przygotowania do chrztu?
ja siedze z odkurzaczem i zelazkiem

klementinko ja miałam 10 kwietnia chrzest :)) juz mam z głowy:)

perfecta- biedny Jasieniek, nie powinoo nic być. Ja stosowałam kiedyś cvamilię ale wydaje mi się że nie pomaga, poza tym jakoś nie wierzę w homeopatię

agi- zazdroszcę wypadu, zabierz mnie ze sobą plissss

U rodziców było swietnie, Łukasz miał dużo miejsca, raczkował wszędzie, był bardzo zadowolony, radosny, nie marudził, zadnych z nim problemów nie miałam. Rodzice mieszkają na parterze więc nie musiałam dźwigać:)

Pogoda cudowna więc jak Łukasz wstanie, nakarmimy się i uciekamy na spacerek.\

Musimy kupić kapcie i buty do chodzenia, ciężka sprawa.

czytalam ze kupilyscie butki befado.czy one maja usztywniona pietke?i czy na poczatek - do nauki chodzenia moze miec sandalki?chociaz z odkrytymi palcami?
zastanawiam sie czy stopa sie nie przesuwa,i czy mu to nie zaszkodzi..wiem,glupie,ale nie znam sie w ogole

reklama
Do góry