C
cobra18
Gość
laski jest ktoras z was po rozwodzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem Cobra
Witam, witam.
Padam na pysk.
Mamy drugą górną jedynkę!!!
My dzisiaj po bilansie. Jasiek przybrał jedynie 200gram przez 6 tyg, ale pielęgniarka stwierdziła ,że to dlatego że Jasiek chodzi i jest bardziej aktywny, a mniej śpi.
Gratuluje wszystkich ząbków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiejszym miesięczniakom Natankowi i Krystiankowi sto latek i buziak od ciotki.
Perfekta- Jasiek czadowo wygląda ( i wszystko dookoła też )![]()

:-(nie tak dla siebiekubie zakladam ta taka z myszka miki z daszkiem - zeby w oczka nie swiecilo
a wybierasz sie gdzies?
perfecta gratuluje kielkow![]()
Przepraszam za pomyłkę)Perfecta - super zdjęciagratuluje aż dwóch zęboli
A z jakiejs okazji kosmetyczka i pazurki, czy tylko tak dla siebie?
PS. Nie Kamilka, tylko KrystiankaChociaż na drugie ma Kamil
My ubieramy czapke zawsze, bo u nas chyba zawsze sporo wieje
Cały dzień gotowania - padaaam!
Ide namówić męża na masaż nóg![]()
Ja jeszcze nielaski jest ktoras z was po rozwodzie?
mi odstawianie cyca nie idzie_ dzis dałam w dzień raz a wieczorem kolacji nie ruszył tylko cyca chciał....ciężki temat, mam w planie dac ok 23 bebiko na śpiocha z nadzieją, że prześpi noc....
kuba tez sciagal,,poki nie zapomnial ze ja ma na glowieklementinka- chciałam kapelusik fifiemu założyć dziś to jeszcze nie założyłam a on zdejmował, to samo robi z czapką z daszkiem....nie wiem, albo się przyzwyczaji, albo bęę mu chustkę na głowie wiązała![]()
cobra- męża perfecty poproś, na pewno ci pomoże z pozwemprawda perfeciu?

Chyba to na pierwszym miejscumoże tylko mój taki szoguna twój będzie pięknie kapelusik nosił
![]()
jak ja mam filipa od cyca oduczyć? chyba silna wola jest tu potrzebna co ?
cobra-ja to jak kiedys pisałam to z neta wiełam wzory tylko pozmieniałam na swoje dane i było ok
Ale jestem umęczona u znajomej ze szpitala fajnie było ma synka z rocznika mojej Marysi i małego 4 miesięcznego starszaki się wybawiły mamusie sobie pogadały żeby tylko miec więcej czasu na takie spotkanka![]()