reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
KasiaJ okropna tragedia, bardzo wspolczuje tym ludziom
jednak co mnie wkurza to ci reporterzy, rozmawiaja z dziadkiem dziecka, ktory jest w szoku
robienie sensacji z czyjejs tragedii

właśnie to jest szokujące wywaid z dziadkiem, często chodzę tamtędy na spacer z fifim może znam tego chłopca z widzenia.... cały dzień dumam jak to się stało, że dziecko uciekło do sąsiadów? pewnie dziadek był zajęty w ogrodzie, albo coś odwróciło uwagę, nie wiadomo, choć ja myślę, że on karę poniósł już dostateczną i ferowanie wyrokó teraz nie ma sensu.... i jeszcze mam schizę, żeby filipa z kimś zostawić, straszne takie zdarzenia są

a że wrzosy to wiocha taka mała to od plotek kipi juz, w autobusie, wszędzie, ja siew sklepie rano dowiedziałam, nawet nie pomyśląl ludzie, że obok może stać ktoś z rodziny może mu byś strasznie przykro słysząc to

dlatego tez ja nie pozwalalam nigdy tesciowej z kuba na dwor wychodzic sam na sam...wiecie,maszyny rolnicze,zwierzeta gospodarcze,ruch na ulicy jak na autostradzie,bo obwodnice juz 20lat buduja,tiry , rotwailery, kogut idiota, i wiele innych atrakcji... nawet kot by mogl mu oczy wydrapac bo tez jest poj...

a wiecie,mialam przeswiadczenie ,ze skoro swojego dziecka,duzo straszego od kuby,nie upilnowala,to z
nim tymbardziej nie powinna wychodzic..

edit: moja mama miala kiedys sen.ze moj brat (mial wtedy 3latka) wpadl do dzialajacej maszyny do mlucenia zboza...popadla w taka histerie na pukncie maszyn roliczych ze do dzisiaj zyje w strachu , brat do maszyny nie wpadl,,ale pare dni pozniej go pies pogryzl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co za straszna tragedia nie wyobrażam sobie rodziców co muszą przeżywać
cobra może dlatego teraz taka nadopiekuńcza mamusia i synuś mamusi a widzisz snypotrafią być prorocze choć nie zawsze tak do końca jasne
ja całe szczęście nie muszę się martwić czy puścić małego z teściową czy nie bo mam ją gdzieś

Ostatnia edycja:
co za straszna tragedia nie wyobrażam sobie rodziców co muszą przeżywać
cobra może dlatego teraz taka nadopiekuńcza mamusia i synuś mamusi a widzisz snypotrafią być prorocze choć nie zawsze tak do końca jasne
ja całe szczęście nie muszę się martwić czy puścić małego z teściową czy nie bo mam ją gdzieś

moze tak.mariusz urodzil sie dwa lata po tym wypadku,tylko skoro go tak kochaja,to czemu go tak wykorzystują? mariusz musi zapieprzac,po pracy w pole,itd a kochany krzysiu nie musi nic??
bo to krzysiu.
czasami smiac mi sie chcialo,jak tesciowa latala po calej chacie ze biedny krzysiu ma alergie,bo ma oczy czerwone,i taki biedny i w ogole..a krzysiu najarany jak taki bambus ,a nie chory:))
i oczywiscie krzysiu na chrzestnego kuby!bo kuba ma tylko jednego wujka ! w takim razie moj brat jest kobieta:)
nie wiem jak mozna byc tak glupim... w ogole nie znaja swoich dzieci,jeden hazardzista,drugi cpun i nie tylko ...;)

Hejka
Ależ było cudownie na tym wypadzie....Szalałam 3 godziny.....i było boooosko.....Kupiłam sobie fajny zakiet ( z lumpka za 3,5 funciaka) sukienkę i bluzkę z H&M, no i kosmetyków troszkę bo mi się pokończyły.....
U nas dziś upał...apropsos ubioru to Pola dziś w krótkich spodenkach i bluzeczce z krótkim rękawkiem paradowała....z tatusiem na spacerku gdy mama shoppingowała.... :-)..Wieczorkiem na spaceku założyłam jej już rajstopki i bluzkę z długim rękawkiem ale pod bluzką bodziak bez rękawków.....i nawet w opasce troszkę pojeździła i dobrze bo ostatnio zaszalałam na ebayu i kupiłam jej mnóstwo zaj...bistych opasek i czapuli na lato kupiłam...a moje dziecię ostanio śdrednio chętnie coś na głowę dało założyć...
Pola dziś sobie nabiła siniaka na czole...dosłownie odwróciłam się na 2 sekundy...i tak sobie myślę...jak niewiele potrzeba aby coś się złego stało....Nie muszą to być żadne zaniedbania...można chuchać i dmuchać na dziecko....a i tak wystarczy chwila i nieszczęście gotowe.....Nawet nie probuję sobie wyobrazić co czuje ten dziadek..... :-(

przepraszam ale Was nie podczytam... całą noc nie spałam tylko ryczałam z bólu. Na dziąśle wyszła mi ropa i próbuje się własnie do Jakiegoś dentysty dostać, bo mnie boli jak cholera!

reklama
Do góry