Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie sie dowiedziałam, że moja siostra była w ciąży w 9 tyg i dziecko przestało oddychacPowiedziała, że nie chce o tym rozmawiać
Nie chciała nic mówić, bo wie, że do 3 miesiąca poronienia sie zdarzają
Wiedziałam tylko, że zaczeli się starać o dziecko, tylko myślałam, ze im to dłużej zajmie, bo jest już troche po 30-stce (przynajmniej tak piszą w necie). Smutno strasznie, szczególnie, że ja jestem akurat w ciąży...Mam nadzieje, ze uda im się za drugim razem...
Wpadłam życzyć Wam Wesołych Świąt![]()
Sto lat dla solenizantów tych sprzed kilku dni, dzisiejszych i tych które będą świętować swoje miesięcznice w tych świątecznych dniach
Wiecie że od 12.05 już zaczną się roczkowe imprezy naszych maluchówJak ten czas pędzi
![]()
dokladnie, mysle ze tej rodzinie teraz potrzebny jest spokoj a nie sensacje plotkowewłaśnie to jest szokujące wywaid z dziadkiem, często chodzę tamtędy na spacer z fifim może znam tego chłopca z widzenia.... cały dzień dumam jak to się stało, że dziecko uciekło do sąsiadów? pewnie dziadek był zajęty w ogrodzie, albo coś odwróciło uwagę, nie wiadomo, choć ja myślę, że on karę poniósł już dostateczną i ferowanie wyrokó teraz nie ma sensu.... i jeszcze mam schizę, żeby filipa z kimś zostawić, straszne takie zdarzenia są
a że wrzosy to wiocha taka mała to od plotek kipi juz, w autobusie, wszędzie, ja siew sklepie rano dowiedziałam, nawet nie pomyśląl ludzie, że obok może stać ktoś z rodziny może mu byś strasznie przykro słysząc to
wspolczuje ci, oby udalo ci sie znalezc jakiegos dentysteprzepraszam ale Was nie podczytam... całą noc nie spałam tylko ryczałam z bólu. Na dziąśle wyszła mi ropa i próbuje się własnie do Jakiegoś dentysty dostać, bo mnie boli jak cholera!
zycze zeby szybko aniolek do nich wrocil i zebyscie obie cieszyly sie zdrowymi ciazamiWłaśnie sie dowiedziałam, że moja siostra była w ciąży w 9 tyg i dziecko przestało oddychacPowiedziała, że nie chce o tym rozmawiać
Nie chciała nic mówić, bo wie, że do 3 miesiąca poronienia sie zdarzają
Wiedziałam tylko, że zaczeli się starać o dziecko, tylko myślałam, ze im to dłużej zajmie, bo jest już troche po 30-stce (przynajmniej tak piszą w necie). Smutno strasznie, szczególnie, że ja jestem akurat w ciąży...Mam nadzieje, ze uda im się za drugim razem...