Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Kochane, przed świętami miałam tyle pracy, że nawet nie udało mi się zajrzeć co u Was.
Święta się udały, jedzenie też, pogoda rewelacyjna.
Tylko znów czuję, że przytyłam. Chyba pora zabrać się za tego osławionego Dukana. Od czego powinnam zacząć????Tyle tego w Internecie....
Asnecja- Małgosia w te dni w które wstaje baardzo wczesnie rano śpi dwa razy, a w te kiedy budzi się późno to tylko raz.
Miłego dnia!
Faktycznie długo mnie nie było - ale to wszystko z braku czasu. Ja wróciłam do pracy w grudniu. Przy dwójce dzieci i obowiązkach domowych bardzo cięzko do netu przysiąść nawet wieczorem, bo dosłownie o 20 padałam już do łóżka.scorpioniczka- strasznie długo Cię nie było( pisz do nas chociaż zdanie dziennie jak maluchy pójdą spać
) gratuluję zdolnego synka
)
Dziewczyny jakie macie kremy na słońce?????
poobjadałam się, spacer do d**y.
Dziewczyny wiem, zę dzień taki, ze pewnie mało która czyta, ale już wieczór więc może jednak, np. lena:-). Mam pytanie czy wasze dzieci też tak kiepsko zachowują się w wózku. Mój Łukaszek od jakiegoś czasu wytrzymuje około pół godz. w wózku, jak może przyglądać się samochodom (w lesie i w parku jeszcze krócej) po czym włacza się syrena i całe Świnoujście go słyszy. Jeżdził oczywiście i w kierunku jazdy i odwrotnie, nie pomagało. Najchętniej chciałby na rączkach być, chociaż nie uczyłam go tego, bo go nie wyjmuję z wózka, chyba, ze na placu zabaw lub na promenadzie na ławce siadamy. Ciężko mi tak spacerować z nim. Czy wasze dzieci też tak się zachowują??
Moim zdaniem karmienie piersią to jedynie Twoja sprawa. Ja karmiłam 6 miesięcy zarówno córkę jak i teraz Doriana.wiecie, najgorsze jest, że mąż i mama uważają, że robie krzywdę filipowi tym odstawianiem od cyca... nie mam wsparcia żadnego w tym od nich...tylko jeśli się dało dwie noce bez cyca to czemu nie trzymać się tego podawania herbatki dalej? skoro w dzien nie potrzebuje, bo wystarczy mu inne jedzenie to po co na siłę cyc? ehhhhh
Witam
Dzisiaj sie zapowiada ładny dzienNa spacerku przetestuje nowy wózek - jest fajny, bo mozna podniesc jedną ręką.
Krystian się przestawił i teraz śpi kolo 11-12 przez 30 min i o 16 ok. godz. Czy wasze szkraby też tak malo śpią?
Fajnie, że już wtorekJeszcze tylko 4 dni i weekend
![]()
A kiedy potem na noc Ci zasypia i o której rano wstaje?Gaja 1 drzemke ma o 9,30 i spie tak do 12,30 a pozniej od 16,30 do 20 a nawet 21 ale ta druga nie zawsze jest![]()