reklama

Czerwiec 2010

Gosia super fotki! zazdroszcze wakacjii... :-)
Kasia kurcze wspolczuje, racja lec jutro do lekarza jak cie cos niepokoi... trzymaj sie Kochana:*
zzyrraffka hehe nie no nie mam zadnego przepisu szczerze? powiem Ci cos takiego... Po pierwszej ciazy i drugiej bylam grubasem... osiagnelam wage nawet 85kg! Potem schudlam troche na specyfikach (meridia-7kg) potem jakos mniej jadlam i zeszlam na 75kg, a przez zajsciem w ciaze z Mikim doszlam do wagi 67kg, w ciazy przytylam znow do 78kg-80kg wachania mialam i jak karmilam piersia po porodzie tak waga szla w dól, mniej jadlam i duuuzo wody pilam...:tak: no i obecnie waga mi spadla na 67kg, a le teraz coraz mniej jadam bo poprostu nie mam kiedy :dry: ehhh nie ma co zazdroscic bo na buzi ladnie wygladam ale brzucho jest tragiczne i wogole :* kazda z nas jest piekna! ;-) ty tez!
Perfecta powodzenia w odchudzaniu! ja juz jak sie odchudzam nie stosuje diet i zadnych wspomagaczy, odpowiednia ilosc pokormu, i cwiczenia i u mnie to daje efekty ;-)

Doba spadam, dzieciaki juz spia od 19:30 :-p

reklama
Ja tylko na chwilkę, bo nie mam znowu czasu posiedzieć :baffled: może później zajrzę i poodpisuje, bo póki co to tylko tyle chciałam nadmienić:

Lencja - każda z nas czasem czuje się pomijana, szczególnie gdy jakiś czas się nie zagląda, ale z chęcią czytamy i pamiętamy tez o mamach, które nie wchodzą ciągle na bb :tak: pisz i chcwal się swoją Kornelią :-D
podaję podaję, ponad miesiąc temu przestałam karmić i zastanawiam się kiedy ten dzień nadejdzie

Ja dostałam miesiączkę prawie dwa miesiące po tym jak Nina rzuciała cycowanie, więc to chyba nie ma na to reguły :-)

chyba coś na pamięć powinnam brać:-D już wiem co miałam napisać

Wszystkim wspaniałym Roczniaczkom, najukochańszym czerwcowym Dzieciaczkom życzę aby kolejne latka były cudowne, wspaniałe pełne uśmiechu waszegi, waszych rodziców i przyjaciół!!!!

liza to niezłe miałaś wagowe przejścia. Ja w sumie też jestem w miare zadowolona, tym bardziej, że po rzuceniu cycolenia już piersi nie są gigantyczne, tylko0 ten brzuch, a do brzuszków nie mam wytrwałości :////
Ty jeszcze masz siły i czas na ćwiczenia:szok:

kreatorko- wiem, ze kazdy organizm inny ale myślałam, że może jest jakiś określony czas i jak nie wystąpi w tym czasie okres to nalezy zgłosić się do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry