reklama

Czerwiec 2010

Z tego co się zorientowałam to kasiajanicka zmieniła nick na Kasiula1982 i chyba stąd zamieszanie. :)

Lena- czemu Ty jesteś ostatnio taka nie miła???

chyba nie doczytałas:)
Niby jestesmy paczka a jednak jest kilka osób które wymyslaja jakies akcje pt. "Ewus wracaj" itd. Nie mam nic przeciwko powrotowi Ewus, ale jezeli umawiacie się, że o 21 wysyłącie smsy to niech wszystkie beda wtajemniczone!!No i troche nie fer wysyłanie wiadomosci tylko do czesvi!!Albo jestesmy jednoscia i działamy razem albo kazdy sobie rzepke skrobie!!

reklama
Ja to kasia j. Ale postanowiłam na trochę się wycofać z forum, macie swój świat, ja mam swój zagmatwany z innymi problemami, jak pytam o co kaman to wielka tajemnica, więc zamiast wprost pisać co myśle i powiedzieć o dwa słowa za dużo postanowiłam się wycofać z forum, żeby nabrać dystansu ;) powodzenia dla was i zdrówka dla dzieci :)

Ja to kasia j. Ale postanowiłam na trochę się wycofać z forum, macie swój świat, ja mam swój zagmatwany z innymi problemami, jak pytam o co kaman to wielka tajemnica, więc zamiast wprost pisać co myśle i powiedzieć o dwa słowa za dużo postanowiłam się wycofać z forum, żeby nabrać dystansu ;) powodzenia dla was i zdrówka dla dzieci :)

szkoda;(

Ja to ja, Kasia od Hani czemu miałabym być Kasiaj albo kasiaj mną?
dwie literki roznicy, a ja slepa i zamotana wiec nie wiedzialam dlaczego mi nagle dziekujesz za post z zyczeniami :-D

Znalazłam patent na mojego rozdarciucha sklepowego. Normalnie po 5 minutach w sklepie Iga szalała w wózku, darła się, wierciła za nic nie chciała usiedzieć, a teraz jeździ w dużym sklepowym i jaka dumna:) Zgarnia z półek produkty i ważniak z niej że ho ho:) :rofl2:
u nas ten patent tez sie sprawdza zwlaszcza jak maz biega z koszykiem miedzy polkami :tak:

Kolenderko- A jedliście w tej włoskiej ristaurante makaron jak "we" filmie" Zakochany Kundel" ??? Super że taki dzionek udany i szpaceren i obiaden :) Aż miło się czyta że tak cudownie sobie czas spędzacie:) Udanego wyjazdu jutro oby pogoda dopisała:):*
az to przetlumaczylam mezowi :-D:-D A twoje ciacho na pewno niebo w gebie, pamietaj ze Picasso daleko zaszedl!!!

i wyjasnila sie tajemnica :-) Szkoda kasiu ze tak do siebie bierzesz to co sie tu dzieje, mam nadzieje ze nabranie dystansu pomoze pokonac zlosc i rozczarowanie ( w sumie na prawde jak spojrzysz na to obiektywnie to nie stalo sie nic co mialoby na celu zranienie twoich uczuc) :tak: Liczymy ze Lena wkrotce zorganizuje akcje "zwabiania" cie z powrotem ;-)

Ostatnia edycja:
nie no laski wrzućcie na luz każda z nas czuje się czasami nie zauważona pominięta nie ukrywam że ja czasem też ale daję na luz i tyle bo nie warto się boczyć wolę być z wami choć czasem mnie nie zauważacie bo wiem że mnie choć trochę rozumiecie

reklama
Dziewczyny dajcie spokój, proszę Was...
Raz już przez niedomówienia i brak jedności straciłyśmy jedną dziewczynę, teraz kolejną?KasiuJ- proszę- nie odchodź od nas...
Boję się też, że Ewuś, która z pewnością czyta co się tu teraz dzieje postanowi jednak nie wracać, skoro taki mętlik jej osoba znów namieszała.Ewuś- apeluję- nie bierz tego do siebie, nie zniechęcaj się do nas- burza minie :-)
Lena- pamiętamy które z nas zniechęciły Ewuś do dalszego pisania, więc nie dziw się tak bardzo, że dziewczyny nie liczyły na Twój udział w akcji "Ewuś wróć" ;-)
Ale w sumie rozumiem racje obu stron, lubię zarówno dziewczyny w akcji "Ewuś wróć" jak i te pominięte...Ale nie rozumiem po co się tak zacietrzewiać, naprawdę musimy się dzielić???? I mi zdarzyło się poczuć albo pominiętą, albo nawet i dotkniętą jakimś komentarzem, ale nie zapominajmy o tym co nas łączy- nie wspólne charaktery, nie wspólne spojrzenie na życie, ale ta wielka miłość do naszych kochanych szkrabków. Więc jeżeli nawet coś nas dzieli, pomyślmy o tym co nas łączy i nie oddalajmy się od siebie!!!!!!!!
TYle ode mnie na ten temat....

U nas jest rodzina z Angii, miło, wesolutko, impreza roczkowa dopiero we wtorek, jestem na etapie wymyslania menu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry