Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mówie nie wiem
i gdzie było razem z blenderem schowane do szafki hihi takiej miny rafała jeszcze nie widziałam a powiem wam ze ja ciągle gniazdka wyrywam ale jeszcze nigdy całkowicie

Dziewczyny dajcie spokój, proszę Was...
Raz już przez niedomówienia i brak jedności straciłyśmy jedną dziewczynę, teraz kolejną?KasiuJ- proszę- nie odchodź od nas...
Boję się też, że Ewuś, która z pewnością czyta co się tu teraz dzieje postanowi jednak nie wracać, skoro taki mętlik jej osoba znów namieszała.Ewuś- apeluję- nie bierz tego do siebie, nie zniechęcaj się do nas- burza minie :-)
Lena- pamiętamy które z nas zniechęciły Ewuś do dalszego pisania, więc nie dziw się tak bardzo, że dziewczyny nie liczyły na Twój udział w akcji "Ewuś wróć" ;-)
Ale w sumie rozumiem racje obu stron, lubię zarówno dziewczyny w akcji "Ewuś wróć" jak i te pominięte...Ale nie rozumiem po co się tak zacietrzewiać, naprawdę musimy się dzielić???? I mi zdarzyło się poczuć albo pominiętą, albo nawet i dotkniętą jakimś komentarzem, ale nie zapominajmy o tym co nas łączy- nie wspólne charaktery, nie wspólne spojrzenie na życie, ale ta wielka miłość do naszych kochanych szkrabków. Więc jeżeli nawet coś nas dzieli, pomyślmy o tym co nas łączy i nie oddalajmy się od siebie!!!!!!!!
TYle ode mnie na ten temat....
U nas jest rodzina z Angii, miło, wesolutko, impreza roczkowa dopiero we wtorek, jestem na etapie wymyslania menu :-)
Ty zawsze potrafiłaś odczytać moje zachowanie we właściwy sposób...tak czytam wszystko co piszecie i narazie nie chcę się udzielac...odczekam aż się uspokoi, tylko to nie jest mile kiedy się jest tematem publicznych kłutni, możecie nie wieżyć, ale tak mnie to boli żę az łzy płyna na klawiaturę,koriander wie,że nie umiem juz płakać, a jednak........................................Cześć cześć.
Jadę zaraz na zakupy i zamówić tort na wtorek, niestety nie jestem tak zdolna jak Wy i muszę kupić gotowca
A później jedziemy wszyscy do teściowej na obiad.
Lena,Kasiaj- jak wczorajsze imprezki???