reklama

Czerwiec 2010

reklama
o matko! ja tu zadowolona, że u siory na komopa się dostałam a tu takie rzeczy.....oj smutno coś mi się zrobiło:( baby kochane moje wrzućcie na luz proszę! Ale ja właściwie chcę tylko złożyć życzenia sobotnim czyli Gaji i Filipkowi (oraz Hubertowi na 13mc) i dzisiejszym solenizantom czyli Jakubowi(oraz Martynce na 13mc)!! Kochane dzieciaczki wszystkiego co najpiękniejsze!!!
Roczniakom:
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

p.s.rozwiązuje umowę z operatorem i te debile pewnie specjalnie blokują mi dpstęp do neta jeszcze ten mc...wrrrrr trzymajta się w kupie!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
meldujemy sie po weselu,

moja teściowa zaczarowala mi dziecko, on chce byc tylko u niej na rekach, jak widzi ja to wyciaga do niej raczki i az placze!!!!!!!!!! i strasznie plakal jak go od niej zabralam, rety! jestem taka zazdrosna! jak ona to robi, ze Kubuś ją tak uwielbia, ona opiekuje sie nim tylko raz w tyg!!!!!!!!!! a on ją kocha bardziej niz mnie, mialam ochote jej powiedziec zeby sie od niego odczepila i chcialo mi sie plakac, myslicie ze jestem nienormalna?????????

Kubusiu Cobry sto lat dla Ciebie Skarbbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lena oświeć mnie Lenka pliz! co zaszło między Toba a Ewuś, bo ja jak zwykle przegapilam i nie w temacie jestem i powodzenia na imprezie
emalia dzielne dziewczyny! ciesze sie ze dalyscie rade!!!!!!!!!!!
eagle, pochwal sie fotkami ;)
avena ja też odkrylam sklepowe wózki, to prawdziwa frajda dla malucha!!!!!!!!!
klementinka wspolczuje przezyc!!!!! dobrze ze jestescie cali i zdrowie, a jak sie czujesz z brzuszkiem? fajnie być w cąży, ja tak tęsknię za brzuszkiem.....

Dobry wieczorek:)))

Jestem, ogarnę się ze zdjęciami bo musze zmniejszyć żeby mi całej karty z netem nie zeżarło i zaraz poczytam co się dzisiaj działo i wrzucę kilka fotosków.

z mamusią bb.jpgspacerek z mamusią bb.jpgImprezka u nas wczoraj udana:) Było bardzo mało czasu na zrobienie wszystkiego bo zaprosiliśmy gości na 14 a zrobienie masy cukrplac zabaw bb.jpgowej i ozdobienie tortu strasznie dużo czasu zajęło ale udało się z wszystkim.

Tu wstawiam fotki spacerkowe a z urodzinek na wątku o urodzinkach.plac zabaw2 bb.jpg

jestem po wycieczce ,nerwów co nie miara oczywiście na mojego szanownego K.
gosiagro byliśmy w Gdańsku mąż załatwił bilety na rejs galeonem na westerplatte więc się wybraliśmy z rodzinką chrzestnego Michała

reklama
hefi- gratuluje pierwszych kroczków Juleczce, musisz być bardzo dumna:)) Szogunek przeuroczy

ewuś witaj:-)buziaki dla Kubusia i Szymonka

nadika- dużo zdrówka dla Was, oj ten biedny Natanek, co chwilkę jakieś choróbsko:-(:-(

emalia- straszne:-(:-(:-(jak dzisiaj Ola się czuje??

lenko- co do życzeń to teraz jest weeken i wydaje mi się że mniej osób złożyło Gajusi życzonka bo zobacz jak niewiele się w weekend udziela

koriander- uważaj bo te przygody może bardzo owocne będą:)):-D

jejku właśnie czytam o nickach kasiaj-kasiulka. znowu nie jestem w temacie a po drugie moze nie powinnam komentować bo to nie moja sprawa ale jak czytam lena Twoją rozmowę z koriander to uwierzyć nie mogę, przykre takie docinki. naprawdę przykre.

avena- moj Łukasz nawet w dużym sklepowym był niezadowolony a teraz to nawet nie da się do niego wsadzić, chociaż zawsze miał coś do rączki dawane z zakupów do zabawy,

kasiaj- ja chyba sobie musze z tobą porozmawiać o odejściach Twoich:-):-)nie ładnie

olafasola- niezła agentka z ciebie, ja jestem z natury psujek ale numeru z gniazdkiem jeszcze nie robiłam hehehehe

klementinka- co za typ, dobrze że nic się nie stało! pogłaszcz brzuszek od cioci Asi:))

mamakubulki- też bym była zazdrosna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry