reklama

Czerwiec 2010

Witam
Milka ,żyraffka, Agi, Eagle- fotki przecudne, najeczne, śliczne!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj na wieczór przeżyłam coś okropnego. Mama moja dzwoni do mnie i pyta czy Babcia do mnie dzwoniła albo ja do niej. Mówię ,że nie. Było już po 21-ej wiec zaczęłam sie strasznie bac. Dzwoniłyśmy z mamą na zmianę( babcia mieszka we Wrocku, to jest od nas jakieś 35-40 km). Przed 22 po setkach prób dodzwonienia mama pojechała do niej. Ja siedziałam telepałam się z nerwow, a ciśnienie skoczyło mi do 146/103 ( jestem niskociśnieniowcem). Po pół godzinie dzwoni tata i mówi ,że wszystko ok (mama w tle strasznie płakała chyba już z nerwów) i okazało się ,że telefon się zepsuł. Masakra. Już bałam się najgorszego, bo mąż leżał przez niedziele. Babcia jest mi strasznie bliska i nie wyobrażam sobie żeby jej zabrakło...

Koriander- z Olcią już lepiej. Wzięłam do siebie córkę siostry wiec ma towarzystwo. Dzisiaj od rana sprzątały pokój bo po 15-ej jedziemy odebrac komputer, Oli prezent komunijny. Nie może się już doczekać. Przynajmniej nie ma czasu myślec... :(:-(

matko kochana chyba już dość smutnych wydarzeń jak dla Was, wystarczy już
a Oli towarzystwo rówieśniczki dobrze zrobi

edit: mięliśmy iść na spacer a tu się pogoda psuje i jakieś ciemne chmury wiszą, ech.... nie tak miał wyglądać ten dzień:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, my wczoraj cały dzien u teściów spędziliśmy, wszyscy podziwiali pierwsze kroczki Klary:-)
Dziś byłyśmy już na spacerku z psem i w sklepie i miałyśmy siedzieć w domu ale mamy zaproszenie na urodziny siotrzeńca, drugie i tak sie zastanawiam czy jechać?? oni do nas nie przyjechali...Co ja mam takiemu dwulatkowi kupic na prezent?? czym sie dzieci w tym wieku bawią? Doradzcie coś.
Napiszcie mi ile wasze dzieci zjadają mleka w nocy?bo ja jestem w szoku,odkąd Klare odstawiałm od cyca to mała zaczeła jesc w nocy butle i ilosc zjadanego mleka jest dla mnie szokująca:szok: 640ml w tym dwie butle zagęszczone kleikiem, przyzwyczaiłam sie do bebilonu pepti za 10 zł, puszka starczała nam na 2 tygodnie a teraz taka wielka pucha 800g starcza na niecały tydzien! niedługo do litra dobijemy, wszyscy mówią ze ona teraz taka grubiutka sie zrobiła:rofl2:

Dziewczyny wszystkie zdjęcia suuuper:tak:

Ola- Jagoda przed snem wypija ok. 330ml mleka a potem po północy jeszcze z 200ml takze tez na mleko majątek wydajemy... Ja bym na te urodziny nie poszła skoro oni do Was nie przyszli.. no chyba ze mieli jakiś sensowny powod?

Emalia- o matko jedyna, dobrze ze nic się Babci nie stało:tak:

Eagle, Agi, Minko- piękne zdjęcia!!! Alez te dzieciaczki nasze szybko urosły!!!!

Ostatnia edycja:
Klementinka - ach te zachciewajki:-D:-D

emalia - boże wy to macie ostatnio przeżycia:-( dobrze, że sprawdziliście co z babcią, Olci komputer i siostrzenica na pewno pozwolą trochę o czym innym myśleć

ola_fasola - Maja pije mleko 2 razy dziennie, po kąpieli o 19 - 260 ml i nad ranem około 4-5 też 260 ml

Agast22, Gasiagro to Klara wcale tak duzo nie zjada, tylko ona niestety je na raty przed snem ok 20 150 pozniej ok 23 180 potem ok 2-3 180 i ok 5 150 najdłuzej udaje jej sie przespac 4 godziny bez budzenia ale dobrze przynajmniej ze nie chce przez całą noc cyca ssać.

Co do urodzin to sie zastanawiam niby chciała bym pojsc ale nie chce mi sie z domu ruszać a co do tego ze oni nie przyszli do nas to właśnie chciała bym im pokazać że ja jestem inna i na złość przyjsc:)

Ola ja bym poszla, po co sie przejmowac takimi *******kami i psuc cos w rodzinie
Klara pobawi sie, ty zjesz cos dobrego
dwulatkowi to mozna puzzle drewniane kupic, albo jakis samochod, albo ksiazeczke z bajkami
Jas wypija o 21 200ml i o 6 rano drugie 200, czasami nie dopije i wychodzi po 180

(wygwiazdkowane to byly p.i.e.r.d.o.l.k.i, chyba zadne przeklenstwo)

Ola_fasola moja Asia nieco starsza ale od ponad roku królują:
1. kredki, rysowanki i wszystko co z tym związane więc może jakaś tablica do pisania lub mata wodna do rysowania
2. kolejka i wszystko co z ciuchciami
3. autka i jeszcze raz autka - najlepiej duże, wydające dźwięki, zdalnie sterowane
tych zabawek nie przebije nic:-D:-D
co do mleka Tomek zjada ok 19 po kąpieli 250-260 zagęszczonego kaszką i dopiero rano ok 5.30-6 pełna butla 250-260ml

może coś w tym stylu http://allegro.pl/mzk-moon-sand-piaskolina-krolestwo-skarbow-i1669112495.html

Ostatnia edycja:
Witam, ja podobnie jak Ewa1981 pojawiam się i znikam ;-) Nie wiem, czy któregoś dnia nie zniknę na stałe, bo się jakoś nie w porządku czuję z tym, że wpadam, napiszę parę słów, a potem nawet nie mam kiedy sprawdzić, czy ktoś coś odpisał (o ile odpisał ;-):-D) I wam nie wiem, co odpisywać, bo wiecznie jestem nie na bieżąco. Nawet jak znajdę chwilę, to mi laptop muli i nie jestem w stanie dużo nadrobić :-(
Emalia Przytulam Oleńkę i ciebie!!!!!!! :*
Ewuś Miło że wróciłaś:-)
mama kubulki Też byłoby mi przykro i byłabym zazdrosna. My tydzień temu bawiliśmy się na weselu, a Emilka u dziadków :-)
Co u Cobry? Jak jej się mieszka, co z M.?
Agi, eagle, hefi, Milka, Zyrraffka śliczne zdjęcia:tak:
Agi skróciłaś włosy?
Milka Super figurka :tak:
Nadika Zdrówka!!!!!!
Zyrraffka Bardzo ładna z ciebie dziewczyna, masz śliczny uśmiech i niesamowita radość od ciebie bije :tak:
ola ostatnio w jakimś porannym programie tv mówili, że dzieci po skończeniu roczku powinny wypijać ok. 500ml mleka. Chyba muszę Emilkę zacząć nim dopajać ;-) A na prezentach dla dzieci się nie znam.
kasiuj Nie uciekaj na stałe. Przejmuję się tym, co się dzieje u ciebie i Filipka i będzie mi brakować informacji o was :-(

My mieliśmy wczoraj imprezę urodzinową i chcę baaaardzo podziękować koriander za przepis na tort i polecenie stokrotek.:-) Pierwszy raz w życiu piekłam tort (ja nawet zwykłych ciast nie piekę ;-)) i wyszedł pyszny :-D
Była na urodzinkach moja koleżanka ze swoim 1,5rocznym synkiem, który jest prawie 2 razy większy od Emilki :szok: Może przesadziłam: Emilka mu chyba sięgała prawie do ramion :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja pierdziu laski wasze dzieci to małe potworki mleczne mój jak kiedyś mleko wciągał to te4raz ledwie butlę 240 przed snem wypija i to całe jego mleko przez cały dzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry