no to mam chwilkę:-)
matko ale naprodukowałyście przez weekend i ile fotek - super żeby tak zawsze było
Emalia kochana i jak się trzymacie jak Ola? to ze nie chce rozmawiać może oznacza że potrzebuje czasu żeby sobie to wszystko poukładać, jest jeszcze małym dzieckiem i nie wiadomo co jej w główce siedzi, może tak jak Milka pisze jakaś rozmowa z psychologiem by pomogła, albo chociaż jakaś porada jak jej pomóc
( a co to się stało z suwaczkiem Jasia, czy tylko ja go nie widzę?)
Hefi super że chociaż od czasu do czasu zaglądasz, loczki Julci boskie są
Agi miałam pytać jak pakowania ale juz doczytałam że marnie, pewnie na ostatnia chwilkę po nocy bedziesz to robić? a może w środę udało by Ci się wolne zrobić - miałabyś czas na spokojnie ogarnąć to wszystko, długo będziecie w Polsce?
ślicznusia księżniczka w różowym pojeździe
mamaKubulki mój nie bije ale bardzo lubi ciągnąc za włosy wszystko i wszystkich
Nadika jak zdrówko Wasze, coś faktycznie sie przyplątało dopiero co wyzdrowiał i znów - mam nadzieje że jednak nie
Lena jak po imprezce? proszę się pochwalić zdjątkami i pysznościami które robiłaś koniecznie,
Izia_ jak przeczytałam co Twój łobuziak wyprawia to pomyślałam sobie o jakimś małym dzikusku który się drze;-) a jak wycieczka udana? oj doczytałam już, super
Avena uważaj tylko żeby Igusi te zakupy nie spodobały się za bardzo, kto będzie płacił rachunki jak ta zgarnie do wózka pół sklepu?:-)
Perfecta jak po imprezce grillowej, chyba tez udana co? a z tarty cos zostało?
KasiaJ. kochana absolutnie nie wolno Ci znikać z forum, wiesz że ja zawsze ciepło myślałam o Tobie i Filipku przede wszystkim, myślę że nie ma co się obrażać czy przejmować jakimiś drobiazgami bo w życiu są większe problemy przecież, prawda?
Kajdusia a to Małgosia nie miała jeszcze imprezki roczkowej?????
pochwal się menu
Ola_ fasola no pięknie tak z rozmachem spakować wszystko, dobrze że nic Ci sie nie stało bo z prądem to różnie bywa
Klementinka co za dziad

mnie tez to wkurza jak ktoś nie zwraca uwagi na innych obok, ja ostatnio byłam na zakupach z Asią( w piątek) i też jakiś gość szedł z wielką torbą na ramieniu i po co zwracać uwagę czy obok przechodzi dziecko - zahaczył nią o ramię małej nie omieszkałam zwrócić mu uwagi że nie jest tu sam - zaczął przepraszać i chyba głupio mu się zrobiło - ale może to go czegoś nauczy
Zyraffka piękne fotki wszystkie, wiadomo juz po kim Łukaszek taki cudny, świetnie wyglądacie wszyscy, chylę czoła na widok tortu
Milka oj biedny Eryczek, cudne fotki chyba nie potrafię wybrać która najlepsza, pomocnik w kuchni pierwsza klasa, wyjazdowe - piękne widoki
Koriander czyli dziś ciąg dalszy wypadu, koniecznie pochwalicie się fotkami
Ewuś vel milusia a co z chłopakami?
Gosiagro, Klementinka, Koriander,Izia dziękujemy :-)