reklama

Czerwiec 2010

Lenka- dziękuję kochana za piękne życzenia. Wzruszyłam się :*
Dobrze, że już jej przeszło. Szkoda ,że na tej pięknej główce jest guzek. Ciocia całuje w guza aby szybko sobie poszedł precz :*

Milusia- chłopaki są świetne!!! Za rok będzie lepiej ;)
Percia- potwierdzam mega opady na dolnym. Już nie będę oglądała pogogody, wolę ciebie :)
Aguś- jak tam kochana?
Eagle- zdróweczka dla mężusia
Klementinka- co tam kochana?

Kajdusia- wer ar ju?

reklama
mężuńcio jutro come back:-):-)

położyłam dzisiaj Łukasza spac na łóżku. Poszłam do niego jak się obudził, wchodze do pokoju a on pod drzwiami siedzi

Ostatnia edycja:
Czesc Kochaniutkie....
Podróż cudowna.....Polcia rano (o 4.00) wstała bez marudzenia, pieknie zjadła.... pospała troszke w aucie.....a potem w samolocie tez mega grzeczna , polowe lotu przespała...a teraz smiga z dziadkami....Była juz z nimi na spacerku ....i wogole jak ich zobaczyła na lotnisku to taka radość że szok!!!!!
A ja jutro fryzjer, wizyta u siostry w salonie....będę się robic na bostwo....hihihih....maseczki, henna, masaże......
Dziękuję wszystkim które trzymały kciuki za nasz lot....macie magiczne dłonie kochane.....Buziaki.....

żyrraffka to moj tak wedruje po łóżku strach bedzie go przestawic zlozeczka na łózko by nie spadal.

Miki spi juz od 50min! Padł jak mucha bo byl bez popoludniowej drzemki, ale tez marudzil, chyba od nowa zeby ruszają...:no:

Lena kurcze co za dzien... dobrze ze juz minol, teraz bedzie lepiej, ucałuj bidulke... :*
Agi super ze lot sie udal i mala go dobrze zniosla!!!!

koriander moje na potęgę pożeraja serki:-D:-D (wczoraj Kuba tak sie bawił butelko z mlekiem i wziął i wypił a ja:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:):-D

agi witaj "w domu":-D fajniwe że lot był spokojny:-)

moje ciorty sprzątaja:eek: to ich ulubiona rozrywka:eek::eek::shocked2:
a odkurzacz najlepszą zabawką:eek:

edit z tej zabawy to az kupę zrobił którys że na 5 metrów czuję:d ja to dzis się mam:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry