reklama

Czerwiec 2010

Miluśka- Meldować proszę jak tam Ci posżło Kochana?:):):)
zaraz napisze na zamknietym, bo tu lipa sie przyznawać:-D

a moje ze spanie to tak:najpierw na ręcach, potem w wózku, potem z nimi sie kładłam i zasypiali, a teraz zazwyczaj kłade do kojca i zasną sami, sie pokręca popiszczą, pośpiewaja(w kościele tez:-D) i zasną(jeszcze przed spaniem wydują z 200ml jakiegos soku albo wody:-D) i tak padna,a w dzień to ostatnio jednego kłade do wózka i sam zaśnie a drugi w kojcy, ewentualnie biorę na spacer i obaj polegną razem:-D a na ręce już nioe przyzwyczajam, bo bym chyba musiał kręgosłup wymieniać:-D

edit zapomniałam dodać ze bardzo miła atmosfera tu dziś:-D aż miło sie czyta:-D
edit2 a co tu taka cisza??????????????????????????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Maluda zasnęła, ja tu biegiem kompa odpalam a tu co? ciszzzza!!no nieźle jak mam czas to tu pustki.
swoją drogą myślałam,że nie uśnie mi 2 raz,bo rano kimała 2h!:szok: u nas straszna duchota,gorącz i co tam jeszcze może być. Teraz idzie burza, ogromniaste czarno-fioletowo-siwe hmury...

acha a chwaliłam się już,że Jadźka w końcu nauczyła się pić ze słomki? ale jestem dumna:) no i oczywiście nauczyła się pić ze słomki i dopatrzałą o co chodzi to nadusiła z całej siły kartonik bo fajnie jej z tej słomki sikało:cool2:

Ostatnia edycja:
U mnie Miki spał tylko 2h i po poludniu juz nie, wiec wieczorem padnie mi pewnie kolo 19 juz....
U nas tez duchota.... :no:
No i fakt jaka tu cisza:szok: :P
Piers mnie zaczyna pobolewac:P wrrrr....

czesc. Pisze jedna reka bo w drugiej napoleonka.

bylismy na szczepieniu, Luki był bardzo dzielny, tylko chwilke zapłakał, bardzie z powodu przytrzymywania go niż kłócia, jak tylko babka go pusciła przestał płakać.

eagle- leje dzisiaj u nas

lena- biedna Gajunia, co za pech z tym trzmielem

liza- gratuluję nocki

olavip- gratuluję przespanych nocek

asencja- dzielny Krystianek, i w co się bawiliście dzisiaj:)

nadika- nie martw się, napewno bedziesz musiała poleczyć trochę i wszystko sie "naprawi"

asencja już doczytałam- gratuluję ze wogóle znalazłaś czas na zabawy z chłopcem przy małym dziecku i obowiązkach domowych, super sobie radzisz brzuchatku:))

nadika- też już bym chcciała owulacje:-)hehehe, 2 miesiace bez karmienia i jeszcze nie mam okresu. Kiedy planujesz drugą dzidzię??

Ostatnia edycja:
Witam i ja.

Byłam dzisiaj z Zusie z tą rentą. Jeszcze jeden dokument jutro eks-teśc musi dowieść z ostatniego zakładu pracy i będziemy już czekac na decyzje ( miesiąc ).

Jubilatom wszystkiego naj naj I małej Emilce samych usmiechów i dużo słodyczy każdego dnia :)

aaaaaale kupilam fajne ciuszki dla Lili :laugh2:, a sobie znowu nic :confused2:

A co tu taka cisza??

Milusia powiedz mi kochana bo chyba pisalas ze chlopaki nie bardzo mleczko lubia, probujesz czyms zastepowac zeby wapnia dostarczyc? Masz jakies pomysly na przemycanie? Bo Lila na widok mleka z wrzaskiem nadal ucieka :sorry:

emalia ta decyzja to chyba na 100% pozytywna bo dziecku nie moga nieprzyznac, prawda? Na wszelki wypadek powodzeniA!

co do zasypiania wieczorem to u nas roznie: od 5 min do 1,5 godziny :-)

czy ktos ma jakis kontakt z Agi?? Chyba powinna juz byc w Warszawie..

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Dziękuję zainteresowanym za troskę:(
Gaja po użadleniu ok ma tylko maleńkie kropeczki!!
I nie wiem czy od tego czy tez nie hehe ale znikła goraczka i prawie katar!!Dziwny zbieg okolicznosci!!!
Ale to nie koniec nieciekawych wydarzen poo uzadleniu spadła z łożka i ma mega guza;)Wiec naparwde pechowy dzień Miała!!!
EMALIO z okazji Imienin życzę Ci:
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.

Agi pewnie juz w naszym pięknym kraju wita się z rodzinką;)
Mój brat właśnie jest w Białej Podlaskiej i jedzie do warszawy więc mówię by wypatrywał Agi hehe;)

Kasiek???a za co miałam się obrazic???:)

Korandier wapń jest ze zdwojoną siłą w danonkach:)

reklama
czesc dziewczyny

no woec dostałam @ na wieczór ;-)

u mnie wiatrzysko ,chyba bedzie padac,bo bylo tak goraco,ze az mnie wszystko swedziało.

Wiecie co, ktora z was szczepi szczepionką infranix ipv hib? U nas nigdzie jej nie ma ,juz nawet na slask do znajomych dzwonlam,co by poszukali , porazka jakas i niewiem teraz co robic....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry