reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kpi23, Kasiulka_1980, lasposa- gratulacje udanych wizyt! czyżby nastąpiła przewaga chłopców na forum:-):-D
Gosia- czyli już nie jestem sama, super i gratuluje!prawda,ze fantastyczne uczucie?

My właśnie wróciliśmy od cioci i babci mojego męża, i babcia spojrzała na mnie i stwierdziła,że jej ta ciąża wygląda na dziewczynkę(oby się nie myliła:-)), powiem Wam tylko,że jak byłam w pierwszej ciąży to mi powiedziała,że będzie chłopak i się nie myliła, może tym razem tez się nie pomyli:-):-):-)

reklama
My właśnie wróciliśmy od cioci i babci mojego męża, i babcia spojrzała na mnie i stwierdziła,że jej ta ciąża wygląda na dziewczynkę(oby się nie myliła:-)), powiem Wam tylko,że jak byłam w pierwszej ciąży to mi powiedziała,że będzie chłopak i się nie myliła, może tym razem tez się nie pomyli:-):-):-)

zycze Ci tego z całego serca:tak::tak::tak::-D:-)oby była dziewczynka

A dziewczyny, bo zapomnialam...:zawstydzona/y:
Otóż niniejszym oświadczam, że mója dzidzia już kopie:-D:-D:-Dchociaż kopie to może za dużo powiedziane:-pale daje znać że tam jest:tak::-)juz zapomniałam jakie to cudowne uczucie:sorry:

Życzę Wam żebyście jak najszybciej poczuły ruchy swoich maluszków:tak:
to super bardzo się cieszę:tak:

paula24211- tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Kasiulka_1980 już się dowiedziała na 90% co będzie mieć, to może u Nas za tydzień też już będzie widać jaka płeć, u Nas to już będzie powyżej 13 tygodnia tzn u mnie równy, a u Ciebie powyżej:-):-):-D:-D

paula24211- tak sobie właśnie pomyślałam, że skoro Kasiulka_1980 już się dowiedziała na 90% co będzie mieć, to może u Nas za tydzień też już będzie widać jaka płeć, u Nas to już będzie powyżej 13 tygodnia tzn u mnie równy, a u Ciebie powyżej:-):-):-D:-D

no ja tez mam taką nadzieje:tak::tak::tak: zycze nam tego :tak::tak:

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

Kasiulka, Kpi, Lasposa też gratuluje pomyślnych wieści :-)

gosiagro, Kasiulka_1980, paula24211, hefi, Anik79, Magdalena26, asia15, lasposa, ewelinka307, anecznik, zdec, koriander, Gosia, paulka82 - kochane, bardzo serdecznie dziękuję za kciuki i pomyślność!!!

super gratuluję
ja tez jestem na zwolnieniu juz od 18.09.2009r wiec nie jestes sama;-)

fajnie tak w domku posiedzieć, dla mnie to nowość bo ja nigdy na zwolnienia nie chodziłam ,,,

Gratuluję wszystkim udanych wizyt u gina.
Ja też dzisiaj byłam, widziałam naszą kruszynkę jak machała sobie rączkami przy buzi :-) ma już 5,38 cm.
Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, że dzidzia wygląda na 6 dni starszą ;-)
Przezierność karkowa w porządku, nie ma zaleceń do dalszych badań więc się żadnych nie podejmę.
Płci niestety nie znam, ale na razie nic wielkiego między nóżkami nie było widach, wiec może będzie wymarzona córeczka :-)
Jutro rano lecimy z mężem do mojego ukochanego Londynu, więc przez parę dni mnie tutaj nie będzie...
Acha, ale macie już fajnie brzuszki, ja na razie płaska... tylko biust mi się zrobił piękny i jędrny hihhi

gratuluję super wieści, wiem jakie to cudowne zobaczyć te machające rączki ...
i życzę wypoczynku i dobrej zabawy w Londynie,

Słuchajcie, czy to już wszystkie wizyty mamy podsumowane? Mi się wydaje, że 4 nas dziś miało być ...

A z tej radości fasolkowej, w drodze powrotnej wstąpiliśmy do superowej cukierni i nakupiliśmy ciastek i słodkości ...:-):-p i razem z rodzicamije zjedliśmy ...
Od dwóch tygodni nic nie przytyłam to mi wolno!

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

gratulacje, dzisiaj tu same pozytywne wieści, oby tak dalej:-):-):-D:-D

reklama
Do góry