reklama

Czerwiec 2010

Hej hej, nadal trwa odgruzowywanie i wietrzenie chaty po powrocie- wyjeżdżaliśmy nad morze na szybcika i nie sprzątnęliśmy za sobą i jak się okazało zarośliśmy w kurz, a częściowo też w pleśń :zawstydzona/y:bleeee

agi- jestem zachwycona Polusią. I tort też suuupper! Gosia też wybrała różaniec (tak samo zresztą jak kiedyś jej brat :-D)
Gosiagro- Piotrek był w Mielnie z babcią do soboty i w sobotę R odebrał go i przywiózł jeszcze na jeden dzień do nas do Łeby. Więc ostatni dzień mieliśmy w pełni rodzinny :-)
nadika- szczerze mówiąc masakra w Łebie, a teoretycznie jeszcze nie zaczął się na dobre sezon :szok::szok: W życiu bym nie wybrała tego miasta na wypoczynek, na plaży znaleźć wolny metr na metr graniczy z cudem, a jeszcze szukaj teraz tego metra z wózkiem brrrrrr, moim zdaniem miejscowość atrakcyjna dla studentów i osób lubiących się dobrze, głośno bawić- dyskoteka na dyskotece, w sobotę o północy na głównej ulicy ruch jak na odpuście- dla mnie masakra, zdecydowanie czekam na sierpień i na wyjazd do Ustronia :tak:Mam nadzieję, że Cię nie zniechęciłam ;-)Zdjęcia znad jeziora super! To w okolicach Antonina? Kiedyś całkiem często tam bywałam, jeździłam na festiwale do Pałacyku, a nawet kilka razy tam grałam. Sympatycznie tam :tak:
Asnecja- super pomysł z tymi różowymi szarfami na panieński, muszę zapamiętać
Lena- torcik wspaniały! Ale już zupełnie rozłożyła mnie na łopatki Gajunia w kapelusiku- cud miód, ach ach :tak:
Perfecta- gratuluję sukcesów przyszła pani stylistko :tak: A z ludźmi... co tu mówić.... niestety często tacy są, oj często.... ważne wtedy, żeby najbliżsi stali murem za nami, najsmutniej gdy tak się nie dzieje :-( Przytulam mocno, nie smutaj się, będzie dobrze :tak:
Lencja- no to mieliście atrakcyjną inaugurację sezonu :-D No my też mieliśmy wariactwo z tą pogodą. Fajnie, że spotkałyście się z mimi, kiedy i gdzie będzie można zobaczyć fotki?
milusia- masz bardzo zdolnych chłopców, Gosia w upały też biega w samych majtkach, ale muszę je bardzo bardzo często zmieniać :sorry2:
Żyrafka- Gosia też jeszcze nie chodzi, tylko prowadzona za dwie ręca, a i tak się przewraca :-) W ogóle mi to nie przeszkadza, przy Piotrku jakoś bardziej się niecierpliwiłam przed każdym kolejnym etapem, a przy drugim dziecku to najchętniej każdy etap bym przedłużyła, żeby się nim jak najdłużej cieszyć :tak::tak:

Do września jeszcze daleko, ale już zapowiadam, że 18tego będę grać całkiem fajny koncert w Warszawie i mam nadzieję, że może niektóre z Was przyjdą.... ;-)

reklama
moje śpią ale nie wiem jak długo może coś mi się uda popisać :)

lena oj to nieciekawie u Wiki, kurczę tak ja w szpitalu załatwili, zamiast wyleczyć, aż mi szkoda tego dzieciaka że sie tyle musi nacierpieć

Ewelinka udanego wyjazdu, pięknej pogody, wróćcie szczęśliwi, wypoczęci, zrelaksowani i opaleni

zdec super że ognicho sie udało, a do teściów dotarliście czy mężulo był za bardzo zmęczony ;-)

olavip gratki dla Jagodzi za kolejnego zębala

Emalia kciukasy zaciśnięte, daj znac jak wrócisz?

Agast świetnie że mimo kilku minusów wyjazd taki udany, teraz czekamy na fotorelację

i to na tyle bo mi się dziecię obudziło pewnie będę resztę odpisywać na raty

Majusia śpi to mogę coś szrajbnąć:-)

nadika
- ale ten twój synek taki dorosły się już wydaje:tak:

Lena - Gaja w kapelusiku boska:-D

emalia - jak po usg?

Perfecta- mam nadzieję, ze humorek już masz trochę lepszy, przykro, ze tak bliscy potrafią być okrutni, ale głowa do góry, z twoim optymizmem i podejściem do życia to i z tym dasz rade!!!! Super, że tak świetnie ci z kursem idzie:tak:

Lencja - szkoda, ze pogoda nie dopisała, ale ważne że pozwiedzaliście, odpoczęliście i fajne dziewczyny w Olsztynie poznałyście;-) Widziałam Nelci zdjęcia na nk i fb, z taką podróżniczką tylko zwiedzać świat:tak:

Klementinka - hop, hop co u was?

koriander - tez się gdzieś zaszyła, może jeszcze w jacuzzi siedzą:-p Lili się tak spodobało, że nie chce wyjść:-D:-D

kajdusia - to fajnie, że choć jeden dzień razem spędziliście:-) a co to za koncert, ja bym chętnie się wybrała, a na Dolnym Śląsku nie grasz przypadkiem;-)

Ostatnia edycja:
kajdusia- dzięki za informacje o Łebie, teraz to już nie ma znaczenia czy zniechęciłaś czy nie, mamy juz rezerwacje i zaliczke wpłacono więc i tak pojedziemy ;/ nie lubie takich tłumów, w sumie to chciałam jecha c do mniejszej miejscowości, mniej znanej ale mąż się uparł i została Łeba

Lena - Gajusia pierwsza klasa!! druga księżniczka :)

Perfecta wspólczuje sytuacji w domu. Napewno jest to przykre gdy nie można liczyć na najbliższych ;/ trzymaj się!!!!!!!

Lencja szkoda że pogoda nie dopisała ale najważniejsze że miło spędziliście czas

emalia jak USG??

zyraffka super kolorek, fajna mamusia z Ciebie:) ja dzisiaj bede kombinować z kolorkiem :szok:

cały czas moj Szym ma krosty na buzi...już nie mam pomysłu od czego:no: odstawiłam praktycznie wszystkie rzeczy uczulajae, soczków tez nie pija ani rzadnych konserwantó...:baffled: daje kalcjium ale i to nie skutkuje...proszku nie zmienialismy, jedynie mamy kotka malutkiego, tylko że gdyby to było od kota, to miał by na całym ciele a to buzia i chyba okolice pępka...:zawstydzona/y:

reklama
Hejka
perciu - przykro mi....Ludzie potrafią byc złośliwi i to często Ci najbliżsi....ale twarda babka z ciebie wiec głowa do góry.....Nie pokazuj im łez...pokaż swoją siłę.....
zyrraffko - nie chciałam nikogo urazic....I miałam na myśli tylko to że Polcia bardzo szybko zaczeła się przekrecac np. z plecków na brzuszek, wstawać raczkować itp.....a do tego chodzenia cos jej nie spieszno choć zakładałam że pójdzie jej szybko....Też nie uważam żeby dzieci były w tyle.....A Łukaszek widzę że zrobił już kilka kroczków....i bardzo mu z Luśka gratulujemy......Przepraszam jesli Cię zasmuciałam...nie chcialam :-(...Przepraszam.....Przecież ja uwielbiam mojego zięcia.....
ola - oby pogoda Wam dopisała.....żebyś ogła odpocząc i podładować akumulatorki
lena, nadika - super zdjęcia super dzieicaczków....Piękności

Dziękujemy za miłe słowa o Luśce.....
A oto nowa ona...bez swojej długaśnej grzywy

Załączniki

• DSCF9019.jpg
    DSCF9019.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF9021.jpg
    DSCF9021.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF9018.jpg