reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry
u nas znowu leje:baffled:

mimi- to czekamy na Lencje;-) wiesz na ile pojechali?
Kasiek - odpoczywajcie i życzę udanej pogody:tak:
agast - widziłam zdjęcie Hani na fb, piękna okularnica:-)
kajdusia - witaj z powrotem jak się pobyt udał? A jak Piotruś dalej z babcią urlopuje?
Agi - cudne zdjęcia!!! Z Polci prawdziwa księżniczka:tak::tak: A co we wróżbie wybrała?

gosiu u nas też leje, całą noc lało i moje reczniki na balkonie drugi raz się piorą :-D

znowu sami z Łukim:(( chociaż zaraz odwiedzi nas moja kuzynka ale to na chwilkę:(
miłego dnia Wam życzę
poczytam jak Łuki zrobi sobie drzemkę

Bry

A co to za produkcja weekendowa byla? :szok: :-D
u was wczoraj tez burzowo bylo?

Agi cudne zdjęcia!

U nas nocki oki, Miki zazwyczaj ma juz jedną pobudke na jedzonko kolo 1-2:-) z czego sie ciesze, i jak co powoli zaczne go oduczac tej pobudki ;-)
No i cos sie dzieje w jego buziuni, dzis do lekarza nie pojde bo jest nasz "dupna" lekarka, zobaczymy daje mu syropki i jak bedzie lepiej to nie pojde jutro a jak bedzie ciagle tak samo z gardziolkeim(chrypka i jakies niewiem co na wargach od srodka) to jutro pediatra to pojde z rańca... ehhhh. :(

Boziu a u nas burza na całego ;/ mały nie wie co z sobą zrobic bo nad jeziorem od rana na dworze a tutaj w domu trzeba siedzieć, pomarudził pomarudził i zasnął.

To czekamy na fotki:)A gdzie byłaś w Antoninie;)
hehe Lena broń Boże !!! teście mają domek niedaleko Powidza, a jeśli ktoś zna te rejony to napewno stwierdzi że czystszej wody w jeziorze nie widział. Jest tam pięknie, lasek i czysta woda w jeziorku. Fotki są ale oczywiście ja byłam fotografem więc ani jednego zdjęcia nie mam :/ Później wstawię.
Dostałaś już tą sukienkę co zamawiałaś?? jestem ciekawa jak leży:)

Agi Polusia jaka piękna!!! Mała księżniczka Ci rośnie.
kajdusia a jak w Łebie?? duże tłumy??? my jedziemy pod koniec lipca.

Ostatnia edycja:
Witam :)
agast - super, że wyjazd udany :) Super, że wszystko się udało, pogoda była i basen fajny :)
Agi -super zdjęcia :) Polcia wyglada jak aniołek w tej białej sukience :)
konniczynka - mamy już wybrany wstępny projekt domu, ale jeszcze jest do zmiany, bo nie kupujemy gotowego, tylko zatrudniamy architekta.
eagle - dopiero teraz doceniam jak nam fajnie jest samym :) Niby ten 12-latek, to rodzina i wogóle, ale jednak dwa tyg. to zdecydowanie za dużo...
Olavip, Mamakubulki - gratuluje ząbków :)
Milusia - pochwal się jak przebiegała nauka nocnikowania! Ja sobie jakoś nie wyobrażam, żeby mój Krystianek to załapał...
lena - z fajniejszych strojów na panienski, to mieliśmy taki, że całe byłysmy ubrane na czarno (sexi), a do tego mialyśmy różowe przepaski (takie jak miski noszą) i każda z nas byla inną miską: "miss wódka", "miss bacardi", "miss chardoney" itd.

Lece na śniadanko :) Miłego dnia!! :)

reklama
Witam :)
agast - super, że wyjazd udany :) Super, że wszystko się udało, pogoda była i basen fajny :)
Agi -super zdjęcia :) Polcia wyglada jak aniołek w tej białej sukience :)
konniczynka - mamy już wybrany wstępny projekt domu, ale jeszcze jest do zmiany, bo nie kupujemy gotowego, tylko zatrudniamy architekta.
eagle - dopiero teraz doceniam jak nam fajnie jest samym :) Niby ten 12-latek, to rodzina i wogóle, ale jednak dwa tyg. to zdecydowanie za dużo...
Olavip, Mamakubulki - gratuluje ząbków :)
Milusia - pochwal się jak przebiegała nauka nocnikowania! Ja sobie jakoś nie wyobrażam, żeby mój Krystianek to załapał...
lena - z fajniejszych strojów na panienski, to mieliśmy taki, że całe byłysmy ubrane na czarno (sexi), a do tego mialyśmy różowe przepaski (takie jak miski noszą) i każda z nas byla inną miską: "miss wódka", "miss bacardi", "miss chardoney" itd.

Lece na śniadanko :) Miłego dnia!! :)

o super:)
Ja właśnie tak myslałam by założyc krótkie elganckie spodenki do tego moze jakies bokserki i własnie te przepaski:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry