Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co we wróżbie wybrała?

hehe Lena broń Boże !!! teście mają domek niedaleko Powidza, a jeśli ktoś zna te rejony to napewno stwierdzi że czystszej wody w jeziorze nie widział. Jest tam pięknie, lasek i czysta woda w jeziorku. Fotki są ale oczywiście ja byłam fotografem więc ani jednego zdjęcia nie mam :/ Później wstawię.To czekamy na fotkiA gdzie byłaś w Antoninie
![]()
wczoraj wrócilamimi- to czekamy na Lencje;-) wiesz na ile pojechali?
Witam
agast - super, że wyjazd udanySuper, że wszystko się udało, pogoda była i basen fajny
Agi -super zdjęciaPolcia wyglada jak aniołek w tej białej sukience
konniczynka - mamy już wybrany wstępny projekt domu, ale jeszcze jest do zmiany, bo nie kupujemy gotowego, tylko zatrudniamy architekta.
eagle - dopiero teraz doceniam jak nam fajnie jest samymNiby ten 12-latek, to rodzina i wogóle, ale jednak dwa tyg. to zdecydowanie za dużo...
Olavip, Mamakubulki - gratuluje ząbków
Milusia - pochwal się jak przebiegała nauka nocnikowania! Ja sobie jakoś nie wyobrażam, żeby mój Krystianek to załapał...
lena - z fajniejszych strojów na panienski, to mieliśmy taki, że całe byłysmy ubrane na czarno (sexi), a do tego mialyśmy różowe przepaski (takie jak miski noszą) i każda z nas byla inną miską: "miss wódka", "miss bacardi", "miss chardoney" itd.
Lece na śniadankoMiłego dnia!!
![]()